Louis Vuitton paketeista paljastuu...

Kuten eilen jo mainitsin niin kumpikin juttu jonka eilen Louis Vuittonilta hankin oli pitkään kaivattuja.

Eka hankinta:
Hihna mun Pochette-laukkuun. Vihdoin! Pieni mutta kallis ostos jonka ostamista olen lykännyt ja yrittänyt etsiä muita ratkaisuja kuten suutarilla hihnan teettämistä. Nyt vihdoin ostin sen ja tuntuu, että oisin ostanut täysin uuden laukun, koska pystyn käyttämään nyt tätä laukkua ihan eri tavalla! Ehdottomasti hyvä ostos siis. :)

Toinen ostos oli oikeastaan se miksi liikkeeseen alunperin meninkään...
Monogram Shawl värissä Dune. Apua miten vaikeaa olikaan valita väri tästä ihanasta huivista! Mulla oli jo Monogram Denim Shawl joten tiesin, että malli on täydellinen mutta mikä väri. Lopulta päädyin tähän vaaleaan, joka jää odottamaan varmaan kevääksi laatikkoonsa. :) Ajattelin ehkä myydä tämän tieltä melkein samanvärisen Mulberryn Tamara-huivin, oisko siellä ketään kiinnostunutta?

9 kommenttia:

 1. Hei, minua kiinnostaisi Tamara huivi. Kuinka vanha se on ja minkälaista hintaa olet ajatellut? T:elina

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Huivi on ostettu 2011 kesällä mutta ei oo ollu kovin ahkerassa käytössä enää vuosiin! Hei laita mulle sähköpostia lifeoflotta@hotmail.com. :)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös kiinnostunut! Mitä hintaa olet ajatellut? Laita huuto.netiin :)

  VastaaPoista
 4. Voi, aivan ihanan sävyinen tuo huivi! Tuosta hihnasta on varmasti hyötyä. Onneksi omassa Favoritessani hihna tuli valmiiksi mukana. Muuten olisin varmaan käynyt ihan samanlaisen lykkäämis- ja etsiskelyvaiheen läpi, koska pitkällä hihnalla laukku vaan on monin verroin monikäyttöisempi! :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Huivista on tullut sen verran kyselyitä, että taidankin laittaa sen tosiaan huuto.netiin! Vien sen vielä ensi viikolla pesulaan joten ensi viikolla kannattaa kurkistaa blogiin millon se sinne huuto.netiin ilmaantuu! :)

  Laura: Jep, ihan kun omistaisi nyt kaksi laukkua. :D 165€ hinta HIHNASTA vähän vain kirpaisi. :D

  VastaaPoista
 6. kyselisin mikä oli LV:n huivin tämän hetkinen hinta? :) itsellä haaveissa hankkia kyseinen huivi jossain värissä :)

  VastaaPoista
 7. Mullakin on tuo pitkä hihna pochetteihin ja se on kyllä valehtelematta ollut varmaan paras ostokseni vaikka hinta olikin ihan järkyttävä :)

  VastaaPoista
 8. Hjenn: Jep, tuntuu ihan kun olisin ostanut uuden laukun! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -