Oho x 2

Sain jouluna osan lahjoista poikkeuksellisesti rahana joten tuumin hetken mitä ostankaan itselleni lahjaksi. Mietin aluksi, että heitän rahat vain säästötililleni mutta sitten tulin siihen tulokseen, että eihän se sillon tuntuisi joululahjalta. Rahat minä saan itsekin säästettyä palkastani, kivempi käyttää se raha johonkin kivaan. Näillä ajatuksilla menin sitten tänään Louis Vuittonille! Huuups...

Esittelen valitettavasti ostokset vasta huomenna, koska valoa ei enää oikein meinaa riittää kuvaamiseen. Sen verran voin paljastaa, että kummatkin asiat ovat sellaiset jotka ovat pyörineet mielessä jo ikuisuuden!

Vaikka pari juttua sainkin hankittua tänään niin silti sinne jäi useita kauniita juttuja odottelemaan. Ja mä en edes pidä itseäni Vuitton-tyttönä! Olen tullut siihen tulokseen, että se ei ole Vuittonin laukut joista en pidä vaan se on se tapa miten niitä täällä meillä Suomessa ainakin yhdistetään asuihin. Ehkä alankin lämpenemään enemmän myös heidän laukuilleen usean vuoden jälkeen. ;)

Ostosten esittelyä luvassa huomenna mutta sitä ennen pari juttua jotka vielä haluaisin:

1. 4 key holder
2. Marie-Lou Long Wallet

Palataan näihin tunnelmiin siis huomenna!

8 kommenttia:

 1. Upea uusi banneri! :-) Ja joululahjarahoilla on _ehdottomasti_ ostettava jotain, jää muisto siten lahjan antajasta ;)

  VastaaPoista
 2. Elina: Kiitos! :) Niin, moni lahjanantaja tuskin haluaa, että lahjarahoilla käydään ruokakaupassa tavallisesti. :D Pitäähän sen olla jotain erityistä!

  VastaaPoista
 3. Miten niitä Vuittoneita sitten yhdistetään asuihin Suomessa?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: En tarkoittanut yleistää mitenkään miten nyt huomasin, että se tekstissä kuullosti. :D Mutta siis lähinnä tarkoitin semmoista tyyliä mikä oli hyvin monella joku vuosi sitten, ja varmaan vieläkin, sellainen todella klassinen tyyli. Vaaleansininen kauluspaita, musta bleiseri siinä päällä ja speedy. Sellainen ei vain ole mun juttu!

  VastaaPoista
 5. Minä olin kyllä super tylsä kun laitoin joululahjarahani vain asuntosäästöön ja puolet toiselle säästötilille. No, ehkäpä se sitten palkitsee kun ne saa käyttää johonkin! :D

  Innolla odotan mitä ruskeista laatikoistasi paljastuu, eihän noista laatikoista mitään muuta kuin ihania juttuja voi löytyäkään! ;)

  VastaaPoista
 6. Linda: No hyviä paikkoja rahoillehan nuo kummatkin ovat! :) Ja sä nyt oot koko viime vuoden ostanut niin ihania laukkuja, että on varmaan useinkin tuntunut joululta! ;)

  VastaaPoista
 7. Oi, parempia paketteja ei luultavasti voi tyttö lahjaksi saada... (joulupukilta tai itseltään, who cares) :D

  VastaaPoista
 8. Fanni Katariina: Haha oikeessa oot! Joskus pitää vähän avittaa joulupukkia. ;)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -