Asioita joista olen onnellinen

Ajattelin lopettaa tämän viikon positiiviseen postaukseen sillä aina joskus ei tule mietittyä miten asiat ovatkin omalla kohdalla niin hyvin. :) Vaikka on muutama asia joka harmittaa niin aina löytyy ainakin triplasti asioita joista olla onnellinen.

- Meillä on vihdoin makuuhuoneen ja olohuoneen välissä ovet. Meidän kaksiosta tuli vihdoin siis ihan oikeasti kaksio!

- Rakastan sitä, että me asutaan ihan keskustassa ja meillä on kaunis koti. Tätä asiaa mietin ihan joka päivä ja se saa mut niin onnelliseksi.

- Mulla on ihanat ystävät. Eilen kun vietin tyttöjen iltaa pitkästä aikaa, olin hirvittävän onnellinen siitä miten ihaniin ihmisiin olenkin sattunut tutustumaan vuosia sitten.


- Olen myös äärettömän onnellinen siitä, että rakastuin aivan head over heels parhaaseen ystävääni ja tänä päivänä saan olla tämän upean ihmisen avovaimo eikä rakkaus häntä kohtaan ole laantunut lainkaan, päinvastoin.

- Joonas lähtee vajaa kolmen viikon päästä takaisin inttiin. Moni voisi olla tästä todella surullinen, mutta mä olen yrittänyt pysyä positiivisenä senkin vuoksi, että se olisi Joonakselle helpompaa. Pari yötä sitten hän totesikin minulle keskelle yötä, että "Lotta meillä tulee olemaan ihana vuosi" kysyin, että miksi? "no mieti sitä tunnetta kun nähdään taas pitkän viikon jälkeen".


- Onnistuin tekemään pari päivää sitten omasta mielestäni todella maukkaan proteiiniomenapiirakan. Syön sitä tällä hetkellä aamupalaksi, terveellistä ja hyvää. Score!

- Mulla on ihanat vanhemmat jotka tukevat ja kuuntelevat mutta samalla antavat tarvittavan tilan, että voin rauhassa elää omaa elämääni.

- Mulla on kolme kurssia ensi syksyllä jäljellä opiskeluitani ja sitten valmistun. Sain tästä hurjasti motivaatiota kun tajusin, että sitä on niin vähän jäljellä!


- Ja lopuksi vielä yksi Joonakseen liittyvä aihe, koska, noh, hän on elämässäni se asia mistä olen eniten onnellinen ja samalla niin kiitollinen. Kuvissa näkyy mitä ihanaa sain tänä vuonna vähän etukäteen vuosipäivälahjaksi. Chanelin korvakorut. Mä en kestä, ei kukaan saa tämmösiä lahjoja! Okei, on se materiaonnikin aika suuri. ;)

Mun mielestäni moni ihminen keskittyy elämässään ihan liikaa kaikkeen negatiiviseen joten haastankin kaikki, ihan kaikki, tekemään listan asioista joista on todella onnellinen. :)

Onnellista sunnuntaita kaikille! :)

14 kommenttia:

 1. Kiva että osaat arvostaa sitä mitä sulla on. Tuntuu, että monet keskittyy valittamiseen ja siihen, miten kurjaa on, vaikka asiat olisi periaatteessa hyvin. En kestä negatiivisia ihmisiä, mulla tulee niistä ihan paha olo. Siis tarkoitan nyt sellaisia, jotka oikeasti aina valittaa kaikesta.
  Mulla oli kerran yksi työkaveri, joka aina valitti, että työ on niin tylsää ja ei huvita ja väsyttää ja kaikki oli perseestä. Olin tulla hulluksi, koska itse pidin työstä, enkä enää keksinyt mitään kannustavaa. Lisäksi hän häiritsi mun työntekoa sillä ainaisella valituksella. Itse tykkään mieluummin olla onnellinen siitä mitä mulla on, enkä surullinen siitä mitä multa puuttuu.
  Mikä olisi muuten sun unelmaduuni?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Nimenomaan! Mä tiedän monta ihmistä jotka vain aina valittaa ja ihan kaikesta ja se on tosi puuduttavaa. Paras juttu siinä kuitenkin on se, että voi itse olla positiivinen ja ärsyttää sitä ihmistä vielä enemmän haha! Toki itsekin valitan monesti ihan turhista asioista, just siellä töissä jos haluaisi lähteä kotiin. :D Yleisesti ottaen koen kuitenkin, että nautin paljon enemmän niistä kivoista asioista hehkuttaen kun valituksesta!

  Mun unelma duuni on joku missä saan toteuttaa ideoitani, olla luova ja siihen liittyy myös estetiikka, koska olen äärettömän esteettinen ihminen. Mainosala on esimerkiksi semmoinen missä kokisin olevani todella hyvä, siksi tämä markkinoinnin opiskelu onkin ollut hyvä päätös! :)

  VastaaPoista
 3. Tällaista tekstiä on todella kiva lukea, tulee itsekin hyvälle tuulelle ja muistaa mistä kaikesta sitä itse on onnellinen :)

  VastaaPoista
 4. Tiia: Kiva kuulla! :) Ja listaa olisi voinut jatkaa vielä pitkään, asioita mistä olla onnellinen on niin paljon! Ne voivat olla niinkin yksinkertaisia kuin, että näin eilen todella söpön koiranpennun ja siitä jäi hyvä mieli. :)

  VastaaPoista
 5. Minne Joonas menee armeijaan? :)

  VastaaPoista
 6. Tiinatsih: Upinniemeen ja sieltä sitten Pansioon aukkiin vähäksi aikaa. :)

  VastaaPoista
 7. Voi onnistuiko teidän omenapiirakka?! :) Mahtavaa!! :))

  VastaaPoista
 8. Linda: Jeps! ;) Mä tykkäsin siitä mielettömästi kun taas Joonas sanoi, että liian mauton. :D Kiitti vielä vinkistä, teen varmasti vielä uudestaan!

  VastaaPoista
 9. Ihana teksti, tuli tosi hyvä mieli! Oli aika huono eilinen päivä, ja tää aamu, mutta jotenkin tää piristi, kun tajus esimerkiks omalla kohalla kuinka upeita ystäviä mulla on :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kiva kuulla, että tää piristi sua! :)

  VastaaPoista
 11. Awww ihana poikaystävä sinulla, aivan upea lahja :) Itse tunnustan liian usein miettiväni liian negatiivisesti, nyt se loppuu heti tänään! :) Tästä postauksesta tuli tosi hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
 12. Anne: Kiva kuulla, että tää on saanu muutkin näkemään positiivisiä asioita elämissän! :)

  VastaaPoista
 13. Moikka Lotta!
  Pakko kysyä, mistä Joonas osti nuo korvakorut? Metsästin kissojen ja koirien kanssa noita ympäri Lontoota loppuvuodesta ja Chanelin liikkeestä sanoivat silloin, että toimitus on katkolla, koska rauhoittavat tilannetta kiinalaisten kopioiden vuoksi.
  Aurinkoiset terveiset Oulusta!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi: Nuo on ostettu Lontoon Bond Streetin Chanelin liikkeestä. :) Nuo tuon malliset olivat tulleet ihan juuri myyntiin ja ovat siis kausituote. Eivät ole ne ihan vakkarit joita on joka vuosi myynnissä. Myyjä kertoikin, että tämän tyyliset myydään aina todella nopeasti loppuun joten minulla oli kai tuuria! :)

  Kiitos, täällä Helsingissä ei olla vähään aikaan aurinkoa nähty. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -