Monday

Olen ihan hullaantunut pastellisävyihin tänä keväänä. Kyllä, minusta nyt on jo kevät. Joulun jälkeen käytiin Joonaksen kanssa sisustuskaupoilla ja halusin ostaa meille vaaleanpunaiset tyynyt "kevääksi". Joonas totesi, että ei ole Tammikuussa vielä kevät ja, että vaaleanpunaista meille ei kotiin tule. Eipä. ;)

Mä olen just sellanen, että eka fiilistelen joulua ihan sairaan pitkään ja siitä siirryn sitten suoraan fiilistelemään kevättä.

Mintun värinen pipo löytyi eilen H&M:ltä ja minulla on jo niin monta asua suunniteltuna tämän varalle! ;)
Uusin Elle tipahti juuri sopivasti päivällä postiluukusta ja siinäkin oli juttua pastellisävyistä!
Olen myös tänään fiilistellyt Primarkista ostamiani Statementkaulakoruja. Ai, että ne on ihania!

Nyt mä luen lehteni loppuun ja painun tästä kohta töihin. Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -