Viime lauantain blogigaala

Varmasti monella tulee jo korvista ulos viime viikonlopun blogigaalat mutta minulle oli koneella vielä muutama kuva juhlallisuuksista joten halusin ne tänne laittaa. :) Tunnen oloni hirmu etuoikeutetuksi, koska saan osallistua eri tilaisuuksiin blogini kautta. En vain siksi, että meistä bloggaajista pidetään hyvää huolta ruoka- ja juomapuolella näissä tilaisuuksissa vaan sen vuoksi, että näissä tapaa ihan mahtavia ihmisiä!

Luulen, että blogimaailmaa pidetään hirveän pinnallisena paikkana ja meitä bloggaajia vähintäänkin itserakkaina. Toki bloggaajissa elää varmasti pieni egoisti kun nyt haluaa itsestään postata kuvia nettiin kaiken kansan arvosteltavaksi mutta bloggaajiin tutustuessa on ihana huomata miten sydämellisiä, inspiroivia ja ihania ihmisiä he ovat. Ne bloggaajat joita minulla on ollut ilo tavata on myös äärimmäisen ystävällisiä eikä yhtään ylimielisiä, vaikka ovatkin jättimäisten blogejen takana.

Aika komea tuo mun avec. ;)

Blogeissa on viime aikoina näkynyt postauksia joissa kerrotaan bloggaajista ja mäki haluaisin pari sanaa sanoa muutamasta ihanasta bloggaajasta joihin on ollut ilo tutustua.

Ensimmäinen bloggaaja johon tutustuin oli Inhimillinen turhamaisuus -blogin Mikaela. Vuosi taisi olla 2010 ja olin töissä kun Mikaela hymyili kauempaa ja moikkasi iloisesti. Mä olin ihan ihmeissäni et ketä se nyt moikkas, muako? Siinä vaiheessa kun hän tuli juttelemaan tajusin. :D Tämän jälkeen ollaan nähty tapahtumissa ja kaksi kertaa vietetty iltaa yhdessä Espanjassakin! Ihanaihanaihana ihminen, en voi muuta sanoa. :)

Toinen bloggaaja joka on myös minusta aivan mahtava ihminen on Alexa. Alexan blogista huokuu onnellisuus ja saman huomaa myös kun tapaa naisen ihan kasvotusten. Alexankin tapasin itseasiassa ensimmäistä kertaa kun olin töissä ja neiti tuli minulle siellä höpöttelemään ja edelleen hän aina välillä piristää työpäivääni siellä. :)

Uinon tapasin ensimmäisen kerran alkuvuodesta eräässä pressitilaisuudessa ja jo siellä hänestä jäi todella positiivinen fiilis. Viime lauantaina vietettiin sitten iltaa yhdessä ja pakko sanoa, että en usko, että olisin koskaan tavannu yhtä valovoimaista ja karismaattista ihmistä. Hänestä myös huokuu sellainen ystävällisyys joka tulee ainoastaan luonnostaan. :)


Blogimaailmassa on myös ihanaa se miten muita ei pelota kehua muita. Me Suomalaiset kun ollaan aika varovaista sorttia sen suhteen, ja itse olen vieläkin ihan kummissani saamistani kehuista viime viikonloppuna. :D

Mulla on kyllä maailman ihanimmat lukijatkin täällä blogissa ja olen niin onnellinen siitä, että tässä blogissa on sellainen positiivinen tunnelma. :) Joten kiitos lukijat ja kiitos muut bloggaajat kun teette tästä bloggaamisesta niin kivaa!

11 kommenttia:

 1. Joo minustakin on ihana että voin ihan tosta noin vain jättää kommentin vakka että onpa onnistunut kampaus. Jää itselle hyvä mieli kun tietää että ruudun toisellakin puolella saatetaan hymyillä :)

  VastaaPoista
 2. Ansku: Niimpä! Ei se ole itseltä pois muita kehua. :)

  VastaaPoista
 3. Minusta tämän sun blogin yks parhaita puolia on just se, että tää on niin positiivinen ja kommentoidessa ja niitä lukiessa sellanen välitön ja iloinen fiilis välittyy! :) Unohtamatta tietenkään niitä ihania asuja!

  VastaaPoista
 4. Rosa: Kiva kuulla, että teillä lukijoillakin on iloinen fiilis täällä. :) Ja kiitos asukehuista!

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi kivasta blogista, vuosia olen jo seurannut. Oot ihana!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi kiitos! Ihanaa, että olet jaksanut seurata niin pitkään. :)

  VastaaPoista
 7. Sä ole niiin ihana <3 ps.en kestä sun huulia ja hampaita, ne on TÄYDELLISET!

  VastaaPoista
 8. Uino: Haha höpsis, hammaslääkäri oli viime kerralla ihan eri mieltä. ;)

  VastaaPoista
 9. Pakko sanoo, että sun poikaystäväs on kyllä komee!! :D

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: No älä. :D Joonas kiittää! ;)

  VastaaPoista
 11. Kiitos Lottis! Hehe, mä olin jo unohtanut sen kun tulin höpöttämään :) xx, Mikaela

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -