Kesäinen sunnuntai


Farkut Gina Tricot // Paita H&M // Laukku LV // Kengät Geox // Kaulakoru Glitter // Aurinkolasit Ray-Ban

Tällaiseksi hassutteluksi asukuvien kuvaaminen minun osaltani usein menevät. Kamera on tallentanut vuosien varrella vaikka minkälaisia ilmeitä, toisiksi alin kuva on todellakin kesyimmästä päästä! Tällainen asu minulla on viime sunnuntaina kun lähdettiin Joonaksen ja vanhempieni kanssa nauttimaan aurinkoisesta säästä keskustaan. Aluksi suunnattiin Strindbergille jonka terassi on kesäisin ihan minun suosikkeja, ikävä kyllä se on monesti ihan täynnä. Joskus kun sattuu käymään tuuri ja saa pöydän niin se on ihan loistava paikka nauttia kylmiä juomia kuumina kesäpäivinä ja samalla katsella Esplanaadilla ohi käveleviä ihmisiä.


Alkukesä on muuten ihanaa mutta en pidä siitä, että kun kävelen keskustassa niin yhtäkkiä tiedostan olevani kalkkilaivan kapteeni, haha! Aina joku onnistuu kävelemään vastaan upean päivettyneenä (TOUKOKUUSSA!!!) ja aiheuttaa minussa kateellisia huokauksia. Note to self: varaa jo se suihkurusketus tai levitä edes sitä Dovea!


Viime päivinä keskustassa liikkuessani olen myös ihaillut Louis vuittonin aina niin upeaa näyteikkunaa jota tällä kertaa koristi laukut konvehtirasiassa. :) Lisäksi ihailua on myös aiheuttanut Marimekon Unikko-ikkunat!

Ennen kun vanhempani lähtivät takaisin Ouluun ja Joonas Haminaan niin käytiin vielä syömässä vähän kinkkisafkaa. :)


Kieltämättä oli aika ihana tapa päättää viikko. :)

2 kommenttia:

  1. Mä kävin myös eilen iltasella Espalla siskon kanssa, mutta ei mahduttu mihinkään terassille. Ilma oli upea, joten ihmekös tuo. Mentiin sitten kakulle ja kuoharille Café Esplanadiin ja saatiinkin sisältä kiva nurkkapöytä avonaisen ikkunan äärestä, sekin oli ihanaa :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Nää hellepäivät on kyllä vetäny terassit täyteen ihmisiä! :D Voi tuo skumppalasi kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -