Valmistaudu kesän juhliin

Tuntuu kuin kesä olisi tullut yhdessä yössä Suomeen eikä ole pitkään kun ollaan jo kesäkuussa. Kesä on siitäkin kivaa aikaa kun on usein kivoja juhlia. Itselläni on parin viikon päästä ainakin yhdet ylppärit ja synttärijuhlat johon pääsee vieraaksi ja voitte vain kuvitella, että vaatekriisi on jo käynnissä. ;)

Selailin Espritin juhlavaatevalikoimaa ja löysinkin pari helmeä! 

Katso lisää juhlamekkoja tästä!

Helmiä nimenomaan värinsä puolesta. :D Musta on hauskaa, että mä oikeesti pidän väreistä tosi paljon mutta loppujen lopuksi todella usein päädyn pukeutumaan mustaan, valkoiseen ja harmaaseen. Mikäs siinä, kauniita ja helppoja värejä... varsinkin sitten kun on rusketus kuosissa niin näyttää upeelta! Mä ostinkin itseasiassa vähän aikaa sitten suihkurusketukseen lahjakortin joten voisin käyttää sen ja pukeutua valkoiseen nyt kun ei ole kyseessä häätkään. :)

Valkoiset mekot muuntautuu myös helposti arkeen ja niihin saa vähän "hippivibaa" kun heittää päälle farkkutakin tai nahkatakin. Nahkatakkivarastot minulla on toistaiseksi vähän liiankin täynnä mutta farkkutakku minulta puuttuu! Ostin joskus kirpparilta parilla eurolla farkkutakin jota käytinkin ahkerasti mutta nyt se on omassa kirpparikasassa ja etsinnässä on se täydellinen farkkutakki! Sen pitää olla juuri oikean värinen ja siinä pitää olla juuri sopivasti kulutusta.

Onko teillä muilla juhlia tänä kesänä? Jos on niin minkä värisen mekon valitsette niihin?


6 kommenttia:

 1. Love it!
  Great blog, I'm a new follower on GFC and bloglovin :)
  would you like to follow each other?

  VastaaPoista
 2. Mä tykkäsin tosi paljon siitä sun turkoosista pitkästä mekosta, joka sulla oli viime kesänä jossain juhlissa. Itsellä taitaa olla vain ristiäiset loppukesästä, enkä tiedä vielä laitanko jotain vanhaa vai löytyiskö joku kiva uusi mekko. Olisi kyllä ihana hankkia joku valkoinen "hippimekko", mutta jotenkin vierastan valkoista kun se on niin arka ja likaantuu herkästi. Mutta on kyllä tosiaan kivan näköinen, jos on hyvä rusketus.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Se turkoosi mekko oli ystäväni häissä! Ei olisi uskonut, että se oli Espanjasta 16€:lla ostettu. :D Valkoinen on kyllä siitä hankala, että sitä pitää varoa! Toisaalta taas oon huomannu, että materiaaleissa on hirveesti eroja eikä kaikki likaannu niin helposti! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ole totta, 16 €! Kävin juuri vähän aikaa sitten KappAhlssa katselemassa valkoisia mekkoja ja paitoja mutta ne oli jo valmiiksi sotkettu meikkivoiteeseen ja huulipunaan. Enpä sitten viitsinyt edes sovittaa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Se oli kyllä aikamoinen löytö! :) Niin se on kyllä kurjaa jos vaate on jo ostaessa likainen ja esim Zara ei anna liasta edes alennusta! Vaikka ymmärrän kyllä, että meikkivoiteet jää tiukkoihin päänteihin helposti mutta silti! :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -