Lauantain asu

Jos pitäisi valita yksi lempiasukuvauspaikka niin se olisi Johanneksenkirkko Ullanlinnassa. Joka kerta kun otetaan asukuvia sen edessä niin tykkään kuvista itse ihan mielettömästi! En ennen oikein pitänyt kirkon goottilaisesta ulkonäöstä mutta nyt se on minusta yksi Helsingin kauneimpia rakennuksia ja voisin kuvitella meneväni naimisiinkin tuossa kirkossa. :)

Asu on eiliseltä kun käytiin Joonaksen kanssa keskustassa lounaalla ja ostamassa kameraan uusi objektiivi. Objektiivistä lisää myöhemmin, olen nimittäin siitä kovinkin innoissani ja ihmeissäni! Tämän postauksen kuvat on otettu kuitenkin vanhalla 45mm -objektiivillä (paitsi yksi kuvista on uudella objektiivillä otettu).


Nyt on ollut todella outo viikko, sillä olen viihtynyt jopa muutamana päivänä hiukset auki! Yleensä mulla on aina hiukset aina kireällä ponnarilla. Se on se kampaus missä viihdyn itse parhaiten.

Tekonahkatakki Mango // Mekko Bik Bok // kaulakoru Primark // Kengät Ellos // Laukku Louis Vuitton

Tuo Louis Vuittonin laukku on noussut jälleen pitkästä aikaa lempparilaukuksi. Se on minusta vaan kovin kaunis! Meni vuosia etten sitä käyttänyt ja nyt tuntuu, että olisi saanut uuden laukun vaikka se onkin omasta kaapista. :D Aika kätevää ettei tarvitse uusia laukkuja aina ostaa, että voi saada tämän tunteen!

Mitä tykkäätte asusta? Onko muuten mitään postaustoiveita? Mielelläni toteuttaisin toiveita ensi viikolla. :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi sä oot kaunis! Tykkään kans asusta, toi takki on super ihana. :)xx

    VastaaPoista
  2. Johanna: Voi vitsi, kiitos! :) Takki on kyllä ihana!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -