Nahkatakkivinkki

Haluaisin vinkata teitä yhdestä sairaan upeasta nahkatakista jonka näin viikonloppuna Mangossa. Mulla on niin monta nahkatakkia, että Joonas sanoi, että jos ostan uuden pitää luopua jostain vanhasta. Ihan senkin vuoksi ettei meidän kotiin mahdu enää takkeja. Minä en ole hyvä luopumaan joten unelmatakki jäi kauppaan, toistaiseksi. ;)


Takki on tekonahkaa ja maksaa vaivaiset 49,95€. Arvatkaa siis kuinka vaikeaa mulla on vastustella tätä himoa! :D Mangon nahkatakit on mun todellinen heikkous.

PS. Hei kaverit, mulla on tänään nimpparit.... Take the hint.

8 kommenttia:

 1. IHANA takki! Mä just tänään mietin, että haluisin uuden nahkatakin, tai ainakin tekonahkaa. Harmi vaan, että Turussa ei oo Mangoa :´(

  VastaaPoista
 2. Jenna: Netistä saa tilattua! ;)

  VastaaPoista
 3. Wauuu, mielettömän ihana takki!!! Mutta takkeja tuntuu roikkuvan vähän joka naulassa... terveisin toinen takkihamstraaja:--)

  www.the-style-jungle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Style: Jep, mä en kyllä lupaa etten menisi työpäivän jälkeen ostoksille haha! ;) Yritän hillitä itseni mutta en tiedä mitä tästä tulee!

  VastaaPoista
 5. Nimpparionnittelut ihanalle Lotalle! Mullakin on tällä viikolla nimipäivä. Nahkatakeista ja toivepostauksista tuli mieleeni, että toivoisin jotain ihania asukuvia siitä IHANASTA ruskeasta nahka(mokka?) takistasi, jollaisen minäkin joku päivä vielä hankin :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi kiitos, minulle onkin tänään oikein sadellut nimpparionnitteluja. Oon ihan hämilläni! Se takki on kyllä ihana, pitää ottaa taas käyttöön ja kuvata tänne blogiin! ;)Ja mokkaa se takki on!

  VastaaPoista
 7. Onnea nimipäivän johdosta! <3 mä oon niin rakastunut biker maallisiin takkeihin, löytyy nahkaista, kangasta ja farkkua, you name it! Toi Mangon yksilö olisi ihan hyvä lisä mun kokoelmiin, oon nimittäin käyttäny mun lemppari tekonahkatakin melkein puhki.. Pakko vielä kommentoida edelliseen postauksen asua, tosi tyylikäs ja varmasti mukava päällä. Tykkään sun tavasta yhdistellä värejä, materiaaleja ja tyylejä :) Tähän loppuun vielä pikku kysymys sun hiuksista: ootko värjänny ja millä värillä, jos et Oot niin herranjumala sulla on luonnostaan upee tukka <3

  VastaaPoista
 8. Nea: Kiitti kauheesti! <3 Bikerit on ihan parhaita, mullaki on pelkästään mustia nahkabikereita tällä hetkellä kolme eikä mua yhtään haittais ostaa tota neljättä kokoelmaan. ;) Hiuksiani ei ole tosiaan värjätty ollenkaan vaan omalla värillä mennään! Kiitos kehuista! ;>

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -