It's on sale

Tänä kesänä minä olen aika varovasti liikkeellä alennusmyynneissä ja suunnitelmana onkin tehdä ihan muutama suunniteltu ostos. Asun niin lähellä keskustan kauppoja (kaupat alkavat jo oman katuni nurkalta...), että houkutus on todella suuri mutta olen huomannut, että paras tapa vältellä heräteostoksia on yksinkertaisesti pysyä poissa kaupoista. Päivisin ennen töitä puuhailen kotona ja vapaapäivinä mökille, haha, problem solved ja rahat pysyy tallessa! Jostain ihmeellisestä syystä en nykyään oikein edes nettishoppaile, vaikka usein katselenkin valikoimaa. Keskustaankin lähden kiertelemään kauppoja oikeastaan vaan jos oikeasti olen aikeissa ostaa jotain.

Keskustan kaupoissa odotan aina eniten Zaran, Mangon, Stockmannin ja Bik Bokin alennusmyyntejä.


Valkoiset housut täältä // Lakanat täältä // Tekonahkatakki täältä // Jumpsuit täältä // Laukku täältä // Kengät täältä


Alennusmyynneistä etsin yleensä kesälle sopivia vaatteita, kotiin asioita (erityisesti laadukkaita lakanoita) sekä kosmetiikkaa.

Netissä erityisesti odotan aina seuraavien nettikauppojen alennusmyyntejä:


Net-a-porter.comFarfetch.comShopbop.comMulberry.com ja Mytheresa.com.

Kun kaupat täyttyvät punaisista hintalapuista yritän aina miettiä ennen ostoa ostaisinko tämän normaalihintaisena. Jos vastaus on ei, sitten homma on selvä: älä osta. Mä jo ihan vähän odotan jo syysmallistojen rantautumisia kauppoihin, onko se väärin? ;)

Ootteko te muut tehny jotain älyttömiä alebongauksia? :)

3 kommenttia:

 1. Mä melkein sorruin jo Stadiumin aleihin, mutta vielä en tilannut mitään :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin odotan jo syysjuttuja. Yritän myös pitää pään kylmänä alennusmyynneissä, mutta äsken oikaisin kotimatkalla Sokoksen läpi ja huomasin Biothermin tuoksut alessa, sellaisen taidan sallia itselleni ja jos löytäisi edullisesti lämpimät talvikengät kenties jostain nettikaupasta, olisin niin onnellinen.

  VastaaPoista
 3. Jenna: Siellä oli kyllä ihania lenkkareita. ;)

  Anonyymi: Mä en noita syys-/talvijuttuja viitti aleista katella ku en tiiä miellyttääkö enää syksyllä/talvella. :D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -