Poikaystävän syntymäpäivälahja

Olen monesti kertonut täällä blogissakin siitä miten rakastan lahjojen antamista. Lahjojen antaminen elämäni tärkeille ihmisille on pitkä prosessi enkä todellakaan ole sellainen joka menee kauppaan ja päättää siellä mitä ostaa. Ei, ei. Lahjojen suunnittelun aloitan hyvissä ajoin (yleensä jo pari kuukautta ennen merkkipäivää). 

Prosessi alkaa aina muistelemalla mistä lahjan saaja on puhunut vuosien varrella tai ideoimalla mikä sopisi saajalle täydellisesti. Minulla ei yleensä ole vaikeaa myöskään keksiä lahjoja vaan päinvastoin ideoita on ensin useampi ja sitten karsitaan. Sitten kartoitetaan resurssit (tarkistetaan rahatilanne) ja sen jälkeen hankitaan lahja ja sitten on vielä yksi hauska vaihe jäljellä: paketointi. Minun läheiseni tietävät, että lahjat tulevat aina kivoissa paketeissa. Viime joulunakin mulla meni 30€ vain paketointitarvikkeisiin, aika hullua mutta kauniit paketit nyt vain ovat minusta osa lahjaa. ;)

Lahjojen antamisessa parasta on kun näkee läheisen ilahtuvan. Esimerkiksi äitienpäivälahjaksi teetettiin isoveljeni kanssa äidille kullattu riipus jossa oli kaksi pientä laattaa, toisessa kaiverrus L ja toisessa A. Kiva varsinkin nähdä, että koru pääsi oikeasti käyttöön ja näyttää todella kauniilta äitini kaulassa.


Viimeisin lahja oli Joonaksen synttärilahja. Se lahja ei ollut mikään poikkeus vaan sitä mietittiin monen monta kuukautta. Mietittiin, karsittiin ja päädyttiin.

Joonas oli jo vuosia puhunut siitä, että haluaisi tehdä yhden tatuoinneistaan valmiiksi mutta ku tatuoiminen on niin kallista niin aina siirtänyt sen tekoa. Joten mä marssin sitten siihen tatskaliikkeeseen jossa Joonas on aikaisemmin tatuointejaan ottanut ja ostin lahjakortin jolla mies saa sitten tatskansa valmiiksi. :) Voin kertoa, että mies oli aika hämmentynyt ja yhtä hymyä siitä asti.


Aurinkosuoja oli lähinnä tollainen symboolinen juttu lahjakortin kaveriksi sillä tuossa aurinkosuojassa luki erityisesti, että "for tattoos". Tatuoinnin lisäksi päätin vielä ilahduttaa partatrimmerillä, koska Joonas on usein puhunut siitä ettei pidä siitä, että kun ajaa parran niin näyttää "12-vuotiaalta" joten tämä on apu siihen, sillä tämä leikkaa 0,5mm sängestä ylöspäin.


Monesti varsinkin joulun alla blogissa kysellään lahjavinkkejä (varsinkin poikaystäville) mutta niitä on sillon niin paljon vaikeampi antaa ettei paljastaisi omia lahjojaan joten ajattelin tälleen vähän etukäteen vinkata parista lahjasta jotka ainakin omaa poikaystävääni mielyttivät hurjasti!

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -