Hodari

En vain saa tarpeekseni Helsingistä. Varsinkin kesällä kotikaupunki on mitä kaunein ja tunnelmallisin. Eilen käveltiin Joonaksen kanssa ympäri keskustaa ja oli ihana lämmin kesäilta ja tuli jollain hassulla tavalla melkein sellainen olo kun olisi ulkomailla samalla kun käveltiin Espaa pitkin. Välillä mietin miten siistiä olisi asua ulkomailla, varsinkin kun kuuntelen ystävieni tulevaisuuden suunnitelmia. Tiedän kuitenkin sen, että jos tieni vie minut joskus vielä ulkomaille asumaan niin tulen kyllä palaamaan Helsinkiin. Täällä on hyvä olla.

Kaikista kaunein minusta Helsinki kuitenkin on aurinkoisena viikonloppuaamuna. Niin aikaisin, että muut eivät ole heränneet. Jos jostain syystä olen siihen aikaan liikkeellä ydinkeskustassa niin mut valtaa aina ihan hirvittävän onnellinen olo. :)


Meidän suunnitelmissa oli eilen mennä Pikku Roballa sijaitsevaan Hodari & Hummeriin syömään. Kaverimme suositteli sitä meille pari päivää aikaisemmin ja hodarifaneina meidän oli pakko päästä kokeilemaan ravintolaa heti. Ideana on siis "luksushodarit" laadukkaista raaka-aineista. Ja voin kertoa, että kyllä muuten maistui! Nytkin tekisi mieli mennä vetämään hodari kun tuo paikka on ihan lähellä, haha.


Toivottavasti teillä muillakin on ihana viikonloppu takana päin. Mulla on pari vapaapäivää alkuviikosta ja ajattelin pyhittää ne auringossa makoilulle jos säät vaan sallivat! :) 

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -