Maxi

Oon koko kesän haaveillut värikkäästä maksimekosta. Sellaisesta joka ei olisi vain yksivärinen vaan siinä olisi jokin juju. Bik Bokilla onnisti viime viikolla; juuri kun olin maksamassa kassalla toista ostostani niin näin yksinäisessä rekissä tämän mekon, "koko S, jess tää lähtee mukaan".

Maksimekko Bik Bok // Laukku Mulberry // Käsikorut ja aurinkolasit Gina Tricot 

Mulla on tänään jännittävä päivä edessä, nimittäin menen kampaajalle! Mä olen ollut niin tyytyväinen tähän oman värin takaisin kasvamiseen ettei ole ollut mitään syytä edes värjätä yli vuoteen. Mä en myöskään koskaan ole ollut sellainen tyttö joka kävisi kampaajalla muutaman kuukauden välein, oikeastaan käyn siellä muutaman vuoden välein. Viime vuosi oli poikkeus, koska kävin alkuvuodesta laittamassa kevytvärin latvoihin ja loppuvuodesta keratiinisuoristuksessa jossa samalla leikkasin vähän pituutta pois.

 Nyt kuitenkin tuntui siltä, että vapaapäivän kunniaksi haluan vähän hemmotella itseäni joten suuntaan muutaman tunnin päästä Fredan torille paljon hehkutettuun Peiliin jossa olisi tarkoitus sitten saada vähän volyymiä ja kerroksia tähän tukkaan. :)

2 kommenttia:

  1. Laitahan kuvia sitten pian uudesta tukasta :) Mullakin olisi kampaamoreissu edessä, en vaan tiedä minne menisin, ei ole vakiopaikkaa muotoutunut.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Mäki käyn niin harvoin enkä koskaan samassa. Toivon, että tästä tulisi mun uusi suosikki, sillä paikka on ihan nurkan takanakin. :) Instagrammia seuraamalla pysyy aina parhaiten mun tekemisistä ajantasalla eli jos et vielä seuraa niin @lottawin :) Sinne laitan varmasti heti kuvaa!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -