Louis Vuitton Keepall 50 Bandoulière

Tällä viikolla FedExin lähetti toi jotain pitkään haluttua ja todella kauan odotettua. Olen koko kevään selaillut Ebaytä, Huuto.nettiä ja Vestiaire Collectiveä siinä toivossa, että löytäisin sopivan Louis Vuitton Keepall -laukun. Haussa oli klassinen laukku monogram -kuviossa.

 Etsintä on ollut pitkä ja siihen on kuulunut pari vierailua Helsingin Vuittonin liikkeeseen jotta laukun meille oikea koko selviäisi. Olin aina ollut varma, että haluaisin laukun 55 -koossa joka on isoin koko jonka saa lentokoneessa ottaa mukaan käsimatkatavarana mutta liikkeessä mallaillessa huomasin, että se näyttää hölmöltä vartaloani vasten ja myyjä totesikin aivan saman. Liian massiivinen. Laukkua oltiin hankkimassa Joonaksen kanssa yhteiseksi viikonloppulaukuksi joten todettiin, että koko 50 on meille se kaikista paras. Myöskin Bandoulière malli oli ihan ehdoton kriteeri laukun käytännöllisyyden vuoksi jotta laukkua olisi helppo kantaa myös vähän raskaampana olalla.


Muuten olisimme laukun voineet suoraan liikkeestäkin ostaa mutta minä en pidä vaaleista nahkaosista ja kestää aikaa, että ne patinoituvat joten alusta asti oli selvää, että laukku ostetaan käytettynä.

Vestiaire Collective on kuulunut jo yli vuoden päivät minun melkein jokapäiväiseen elämääni. Olen aivan koukussa sen selailuun! Onko sivusto teille tuttu? Kyseessä on siis Ranskalainen nettikauppa joka toimii käytettyjen luksusasusteiden ja -vaatteiden myyjien ja ostajien välikätenä. Jokainen tuote menee myyjältä ensin heille ja he tarkistavat tuotteen aitouden, vastaako se kunnoltaan ilmoituksessa olevia kuvia ja kuvausta. Rahat ostetusta tuotteesta maksetaan heille ja he toimittavat sitten myyjälle summan komission jälkeen.

Minä etsin päivittäin usean kuukauden ajan hakusanalla Keepall 50 kunnes vihdoin ja viimein viime viikolla tiemme kohtasivat ja nopean Joonakselta varmistamisen jälkeen maksoin tuotteen ja muutaman päivän myöhemmin tämä vuoden 1992 kaunotar oli meillä kotona. Ihanan patinoituneena ja siistissä kunnossa. Pari läikkää nahkaosissa oli mutta hei, sellaisia tulee käytössä ja minua ne eivät haittaa sillä enhän edes halunnut, että laukku näyttäisi ihan uudelta! Minusta tällaisessa klassikossa saa näkyä se ikä, vaikka tosin tästä laukusta ei ikinä uskoisi, että se on 22 vuotta vanha.


Oli ihana ostaa laukku luotettavalta sivustolta ja tietää, että joku ammattilainen on tarkistanut laukun aitouden puolestani ja voin hyvillä mielin käyttää laukkuani. Mitä muuten toimitukseen ja postikuluihin tulee niin laukun toimitusta voi seurata omalta accountilta Vestiaire Collectiven sivuilta. Tämä laukku lähetettiin heille päivässä myyjältä ja heidän tarkistuksen jälkeen paketti oli vuorokauden päästä Suomessa. Jostain syystä meni kuitenkin pari päivää, että se tuli Vantaalta tänne osoitteeseen. Mutta hei kyllä mä ymmärrän, Ranska-Suomi yksi päivä, Vantaa-Helsinki kaksi päivää. :D

Kuluja tälle isolle paketille tuli n. 20 € joten ei todellakaan paha! Ja mitään tulleihan ei tarvinnut luonnollisesti maksaa kun laukku lähetettiin EU-maasta.


Voin kertoa etten ole pitkään aikaan ollut näin innoissani mistään ostoksesta! Tekisi mieli joka päivä lähteä jonnekin kauas, että voisi pakata mukaan koko omaisuutensa ja käyttää laukkua ja kotona ollessa vain paijailla sitä. Laukku pääsikin jo viikonloppuna meidän ensimmäiselle yhteiselle (siis minun ja laukkuni) matkalle kun matkustin Haminaan Joonaksen RUK-kurssijuhlaan. Juhlasta lisää sitten seuraavassa postauksessa. :)

Mitä tykkäätte laukusta? :)

13 kommenttia:

 1. Ihana, minulla on sama laukku ja myös kokoa 50. Minullekin myyjä sanoi, että 55 näyttää liian suurelta ja painoakin tulee silloin tosipaljon.
  Minun laukku edelleen vaalea, olen myös katsellut käytettyjä, mutta Keepallin otin vaihdossa, kun toinen LV laukku meni takuuseen.
  Kiitos vinkistä tuonne vintage kauppaan :)

  VastaaPoista
 2. Haveaniceday1: Niimpä, myyjä sanoi, että Joonaksen kokoiselle näyttää hyvältä 55 koko mutta minun kokoiselle naiselle se näyttää vaan oudolta. :D No muutama vuosi niin nahka on jo tummentunut, minä olen vaan niin kärsimätön tuon suhteen. :D

  VastaaPoista
 3. En oo kyseiseltä sivulta tilannut koskaan mitään, mutta toisinaan on tullut selailtua sitä. Ihania juttujahan siellä on :).

  VastaaPoista
 4. imlacking: Niinkin ihania juttuja, että siellä kannattaa olla nopea. :D

  VastaaPoista
 5. Voi eikä, miten ihana!! <3 Kyseinen nettikauppa onkin itselle ihan uusi tuttavuus, täytyykin käydä heti tutustumassa! :)

  VastaaPoista
 6. Anna-Maria: Suosittelen, mutta varoituksen sanana: jäät pahasti koukkuun! :D Kauppa on mm. Voguen suosittelema! ;)

  VastaaPoista
 7. Hei,paljonko tuli maksamaan? Ihana :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Moikka, anteeksi kun vastaus on viivästynyt! Noin 570€ postikuluineen. :)

  VastaaPoista
 9. Hei, osaatko neuvoa, että kaikissa katsomossakin LV laukuissa lukee postituksen kohdalla ettei ole maani mukana, postittaako myyjät silti vai onko mahdollista jotenkin etsiä vain niitä jotka on mahdollista saada Suomeen ? Löysin laukun josta olen jo haaveillut kauan, harmittaa, jos ei ole mahdollistakaan saada sitä.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Kannattaa varmaan ennen ostamista kysyä myyjältä, että toimittaako hän Suomeen. :)

  VastaaPoista
 11. Hei! Miten suomen päässä laukkua pystyy seuraamaan?

  VastaaPoista
 12. Hei kaunis on! Miten laukku on pysynyt hyvänä näiden teidän käyttövuosien jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vetoketju on vähän mennyt rikki (aukeaa, jos vetää sen väärältä puolelta kiinni) mutta muuten se on edelleen täydellinen. 🥰

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -