Syke 244

Lauantaiaamuna kello seitsemän aamulla istuin bussissa matkalla Haminaan Joonaksen aveciksi RUK:n kurssijuhlaan. Mitään korkeita odotuksia minulla ei ollut sillä olin ystäväni avecina samaisessa juhlassa puolitoista vuotta sitten ja silloin olin aika pettynyt näihin paljon hehkutettuihin "valtion kakkosbileisiin". Silloin siihen taisi vaikuttaa se, että bussit lähtivät jo aamuyöllä ja olin aivan poikki perille päästyämme ja siellä vain sitten odoteltiin ja odoteltiin. Pakkasessa. Pystyin hyvin samaistumaan näiden inttipoikien fiilikseen siellä kun kuulemma vaan odotellaan ja odotellaan. Todella turhauttavaa!

Tänä vuonna asiat olivat kuitenkin toisin. Odottelua ei paljoa ollut ja meidän päivää ilahdutti todella kaunis ja lämmin sää. Minusta ei ollut nukkumaan kampaus päässä eikä heräämään liian aikaisin aamulla jotta olisin ehtinyt ennen bussien lähtöä saada kampaajalta hienon kampauksen päähän joten vasta Haminassa aloin miettimään, että olisipa ihana saada joku ihana kampaus. Niin me kierreltiin kaikki kaupungin kampaamot ja puolet olivat kiinni. Jos minä olisin yrittäjä niin damn right mä pitäisin liikkeeni auki samana päivänä kun on kurssijuhla. Kelatkaa mitkä rahat! No ne loput jotka olivat auki totesivat minun hiukseni olevan niin pitkät, että siihen menisi todella pitkä aika laittaa. Yritin selittää, että en minä mitään monimutkaista halua, kunhan nyt olisivat siististi. :D Mutta ei niin ei! Tyydyin siis vetämään hiukseni vaan nutturalle ja se sai kelvata.


Olen miettinyt, että ensi kerralla kun selitän jollekin tutulle, että poikaystäväni on armeijassa ja  saan sen kysyvän katseen ja kysymksen "siis minkä ikäinen sun poikaystävä oikein on?" niin vastaan ihan pokkana vain 19. Siis jokaikinen on oikeesti tuota minulta kysynyt ja Joonashan on siis 24 ja eri syiden vuoksi joutunut keskeyttämään aikoinaan asepalveluksen ja lykkäämään sitä tähän vuoteen saakkaa. Olinkin vähän kauhuissani siitä, että olen itsekin vanhempi kuin muut avecit siellä mutta yllätyin positiivisesti miten upeita ja fiksuja naisia nämä nuoremmat olivatkin. Minulla tosin oli seuranani myös kaverini joka on samanikäinen kun minä joka oli pikkuveljensä avecina. Naurettiin myös sille, että meiltä pyydettiin papereita mutta ei monilta nuoremmilta.


Mekkoni kanssa minulla oli vähän ongelmia sillä se oli minulle aivan liian pitkä ja keräsi mukanaan helmaansa kaikki teiden pölyt. Paikalla oli kyllä niin upeita mekkoja, että ihastelin niitä kyllä koko päivän. En ole ikinä ollut mikään blingbling-tyttö mutta jotenkin juuri ne mekot jossa oli vähän kimalletta ihastutti minua eniten. Omakin asuni sai muilta kehuja joten se oli kai sitten ihan onnistunut! :)


Kaiken kaikkiaan juhlat olivat todella onnistuneet. Kamera pysyi laukussa koko ajan paitsi kun nämä muutamat kuvat otettiin. Joonas esiintyi juhlissa bändin kanssa ja olin kyllä niin ylpeä tyttöystävä! Yöllä juhlien jälkeen bussi lähti sitten Vantaalle missä meidän hotelli oli. Eli juhlien jälkeen piti vielä pari tuntia istua bussissa mutta ei sekään haitannut kun sai olla oman rakkaan kanssa. :)


5 kommenttia:

 1. Voi miten onnellisilta näytättekään! Ihania kuvia ja kaunis juhlalook :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiva, että onnellisuus välittyy sinne asti! :) Ja kiitos! :)

  VastaaPoista
 3. Juu, olette niin söpö ja ihana pari. Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 4. Oi kurssijuhla! Itse olin avecina 2012 alkuvuodesta ja se oli niin hurmaava ilta! Ja romanttinen! Mä olin ihan mennyttä naista kurssijuhlan jälkeen :D

  http://ellysinbakemyday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Voi kiitos kovasti! :)

  Ellysi: Kiva kuulla, että sullakin oli sillon kivaa! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -