Korvikset x 2

Minulla on harvoin koruja päälläni, olen enemmänkin sellainen joka laittaa hiukset ponnarille ja vetää plehat päähän ennen kun lähden ovista ulos. Ihailen aina ihmisiä jotka käyttävät paljon koruja mutta itse tunnen oloni jotenkin "liian hienoksi" heti kun laitan vähän näyttävämpää korua. Ainoa koru joka minulla on päivittäin (enkä edes ota yöksi pois) päälläni on kultainen simppeli rannekoru jonka olen saanut lahjaksi enoltani. Niin ja onhan minulla napakorukin edelleen, jonka olemassa olon unohdan kyllä suurimmaksi osaksi ajasta.

Nyt kuitenkin olen ostanut korviksia kesällä parit kappaleet. Olen yhdestä ulkomaalaisesta blogista ihaillut naisen kauniita asuja jotka kruunavat näyttävät korvakorut. Siitä alkoi korviksienmetsästys ja viimein Gina Tricotin alennusmyynneissä minua onnisti ja löysin muutamalla eurolla nämä kauniit korvikset:


Gina Tricotin koruosasto on mielestäni yksi parhaista jos siis puhutaan tällaisista rihkamakoruista. Korut ovat vaan aika hintavia mutta juuri aleaikoihin teen siellä aina löytöjä! :)

Toiset korvikset joista olen haaveillut koko vuoden on Diorin Mise en Dior -korvakorut. Korvikset ovat ihan tolkuttoman kalliit, käsittääkseni reippaasti yli viisisataa euroa. Huh. Kun kaverini Mikaela postasi blogiinsa löytäneensä edulliset korvikset Glitteristä jotka olivat saman tyyliset, niin pyysin poikaystävääni heti menemään Glitteriin ostamaan minulle samanlaiset, itse olin nimittäin jo matkalla töihin ja minun oli pakko saada korvikset heti!


Nämä maksoivat huomattavasti noita Diorin helmiä vähemmän, vain vaivaiset 5,90€. :) Näitä olen ehtinyt jo käyttää ja mm. töissä olen saanut monilta kehuja ja kyselyitä mistä nämä ovat.


Oranssi paita kuvissa on muuten alelöytö Zarasta. Olen koko kesän ihaillut ystävälläni kirkkaan oranssia kevyttä neuletta (voi jopa olla, että tämä on täysin sama!) ja kun näin tämän alennuksessa 15 eurolla niin oli pakko mennä kassan kautta kotiin. Pienin jäljellä oleva koko oli M, joten tämä on minulle aika reilu mutta hei kyllähän neuleet saavat olla vähän rennompia! :)

Mitä tykkäätte korulippaan uutuksista?

4 kommenttia:

 1. Mulla on vähän sama juttu! Pidän korvissa aina pieniä mustia korviksia, joskus tosi harvoin muistan vaihtaa näyttävämämät :)
  Nuo ekat on kyllä upeat, helmistä mä en niin välitä..

  VastaaPoista
 2. Voi että! Tässä alkaa melkein harkita omien korviensä rei'ittäimstä noiden helmikorvisten vuoksi, ihanat! <3

  VastaaPoista
 3. Jenna: Voi kun mä muistaisin edes laittaa joskus korviin edes jotku simmppelit. :D Ihme ettei mulla oo menny nää umpeen koskaan kun niin harvoin käytän. :D

  Jasmine: Ne on kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit molemmat!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -