Täydellinen päivä Siluetti Spa:ssa

Vietin eilen tämän kesän rentouttavimman päivän. Sain viime jouluna äidiltäni lahjaksi lahjakortin Siluetti Spa:n kasvohoitoon ja olin ensin pantannut sitä vähän aikaa ja sitten unohtanut sen olemassa olon kokonaan kunnes viime viikolla muistin, että se vanhentuu tämän kuukauden lopussa joten buukkasin itselleni sitten ajan eiliselle. Mulla ei ollut hajuakaan miten rentouttava paikka tuo Siluetti Spa olikaan! Pohjoisesplanadilta hissillä kuudenteen kerrokseen himmeästi valaistuun tilaan jossa soi rauhoittava musiikki ja työntekijät puhuvat rauhoittavilla äänillä ja kohtelevat sinua kuin kuninkaallista. Voi kyllä, just tätä mä halusin mun vapaapäivältä!


Hoitona mulle tehtiin puhdistava kasvohoito johon sisältyi ultaäänipuhdistus, kasvonaamioita ja lopuksi vielä kunnon kosteutus ja hartiahieronta. En edes muista milloin viimeksi olisin ollut noin rentoutunut. Kasvohoito kesti 50 min mutta jotenkin hassusti vietin kuitenkin kaksi tuntia tuolla Spa:ssa. Siellä nimittäin oli rentoutumishuone jossa sai hengailla kylpytakki päällä keinutuolissa, juoda vihreää teetä, lukea lehtiä ja syödä pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. 


Fiilis joka jäi paikasta oli sellainen kuin olisi ollut luksushotellin vieraana. Eli aika mahtava. Olen ihan varma, että jatkossa otan tällaisia pieniä irtiottoja arjesta useammin ja lähden Siluetti Spahan (tai johonkin muuhun Spahan) maailmaa pakoon, edes pariksi tunniksi. Ainoa huono puoli tuossa oli, että kun lähdin olin niin onnellinen ja rauhallisessa tilassa, että yhtäkkiä kuulin keskustan äänet todella kovaa taas ulkona. Kovia ääniä joita en keskustassa asuvana ole huomioinut ikinä mutta nyt ärsyttivät tosi pahasti. Ensi kerralla siis vietän tuolla vielä muutaman tunnin ja pyydän poikaystävääni hakemaan minut autolla kotiin! :D

Ootteko te koskaan käyny tuolla? :)

Kuvat lainattu siluettispa.fi

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta! Minulla on vielä käyttämättä minun Helsinki Day Spa lahjakorttini. <3

  VastaaPoista
 2. Aamu: Sulla on siis vielä ihana päivä edessä. :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä varmasti tuo tekisi hyvää itse kullekin silloin tällöin. En osaa vaan tuolla lailla hemmotella itseäni. Yleensä sitä syö jotain hyvää tai shoppailee jotain kivaa itselleen, mutta tuo olisi kiva vaihtoehto, kun kaipaa pientä hemmottelua.

  VastaaPoista
 4. Toi on muuten aina ongelma kaikkien rentouttavien kokemusten jälkeen, kun astuu ovesta ulos jonnekin ruuhkaiselle kadulle tai hyppää vaikka dösän kyytiin. :D Olin itse Långvikin kylpylässä lomalla ja rentouduin aivan täysin siellä kunnes seuraavana päivänä palasin ihmisten ilmoille ja meni ehkä viisi minuuttia, kun olin taas ihan stressaantunut kaikesta melusta ja ihmisistä! :D Eli todellakin autokyytiä kehiin. :D

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Niimpä, nimenomaan hemmottelua! Yksi ihana asia minkä unohdin mainita tekstissä on, että tuolla ei saa käyttää kännyköitä. :D Addiktille todella hyvä asia!

  Tiia: Mä olin menossa Herkkuun ruokaostoksille, pääsin sinne asti, käännyin ja menin kotiin. :D Långvik on kyllä kans ihana paikka! Oltiin siellä kerran Joonaksen kanssa yksi yö. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -