5 Random facts1. Mä puhun todella usein eri kieliä sekaisin. Suomea, englantia, ruotsia, kaikkea. Naureskelin juuri eräs päivä kun ystäväni kanssa viestiteltiin ja viestiketju meni näin; L: Va gör du på fredagen? E: Ei mul kai mitää oo. L: Wanna party?. Haha! Tämä taitaa olla aika stereotyyppistä suomenruotsalaisille ja mä täytän tämän stereotypian kyllä täydellisesti!

2. Mun lapsuuden haaveammatti oli arkkitehti. Haave kaatui siihen, että tajusin olevani surkea matikassa. Kiinnostus arkkitehtuuriin on kuitenkin säilynyt ja olenkin ehkä vähän epänormaalilla tavalla kiinnostunut kaikkien rakennuksien historiasta ja kuka arkkitehti sen on suunnittelut. Olenkin ilahduttanut läheisiäni viime aikoina talojen historiakertomuksilla. :D Olen myös ihmetellyt sitä miksi jotku arkkitehdit ovat saaneet niin paljon kunniaa kun taas monien Helsingin kauniimpien talojen arkkitehtejä ei kukaan muista. Toinen lapsuuden haaveammatti oli sukututkija ja arkeologi, ne haaveet kaatui siihen, että vanhempani totesivat minun jääväni työttömäksi.
3.  Mä olen tehokkaimmillani silloin kun mulla on paljon tekemistä. Huomasin tämän olevan todella iso plussa kun keväällä tein töitä hetkisessä ympäristössä erään ison yrityksen markkinoinnissa. Työelämässä siis hyvä asia, mutta sitten taas vapaa-ajalla ärsyttää jos en saa yhtä asiaa aikaseksi, vaikka se olisi ainoa asia mikä pitäisi hoitaa. Olen nyt esimerkiksi jo monta kuukautta sitten halunnut vaihtaa meidän kodin netin operaattoria mutta arvatkaa vaan onko meillä edelleen se sama vanha.

4. Mä pelkään lintuja yli kaiken. En edes muista kuinka monta kertaa mulle on kadulla tuntemattomat vastaantulijat nauranu kun olen väistellyt puluja tai huudahtanut kun lokki tulee mua päin. Pahin paikka lintujen kannalta on kauppatori, olen aina ihan kauhuissani jos mun pitää kävellä siitä läpi!

5. Haaveilen ulkomaille muutosta. Välillä leikitellään Joonaksen kanssa ajatuksella, että muutettaisiin jossain vaiheessa elämää vaikka Lontooseen mutta se haave tuntuu silti todella kaukaiselta.

Postauksen kuvina kuvia siitä miltä asukuvien otto voi näyttää kun tuulenpuuskan yhdistää pitkiin hiuksiini. 

Pystyykö joku samaistumaan johonki kohtaan?

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Minä menen vielä tänään illalla töihin mutta sen jälkeen alkaakin minun vapaa viikonloppuni, eikä muuten ole mikään tavallinen viikonloppu vaan synttäriviikonloppu hih! :)

5 kommenttia:

 1. Mäkin pelkään lintuja, varsinkin puluja ja lokkeja! Ja kerään huvittuneita katseita kun väistelen niitä ja säikähtelen niiden lehahtaessa lentoon :D lisäksi unelmoin pienenä myös arkeologin ammatista, tosin kyllä se vieläkin tuntuu mielenkiintoiselta haaveelta :) tosin opiskelen nyt paljon varmemmalle alalle töihin, mutta ehkä vielä joskus :D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Hyvä etten ole tämän lintujen väistelyn kanssa yksin. :D Samaa mieltä, kyllä se arkeologihomma vieläkin on ihan pirun kiinnostavaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja ihana tuo kuvissa oleva takki! :)

  VastaaPoista
 4. Reetta: Kiva kun tykkäsit! :) Takki on varmaan viisi vuotta vanha ostos Zarasta!

  VastaaPoista
 5. Mäkin halusin arkeologiksi pienenä. Ja olin tosi kiinnostunut esim. dinosauruksista :) Linnut pelottaa lähinnä silloin,kun niillä on pienet poikaset joita ne suojelee ja hyökkäilee päin. Suurensuuret onnittelut synttärien johdosta!

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -