Cody d'orsay

Käykö teille koskaan niin, että teiltä menee jokin vaate/asuste täysin ohi ja sitten kun huomaatte himoitsevanne sitä niin se on jo kauan ollut kaikkialta Sold out?

Mulle kävi eilen illalla juuri niin kun luin erään minulle uuden blogin postausta. Postauksessa vilahtaa todella kaukaa todella kauniit kengät. En edes näe asussa muuta kuin nuo kengät, nuo ihanat 3.1 Phillip Lim cody d'orsay -kengät. Oh boy!

Kuvat: Googlehaku 3.1 Phillip Lim Cody d'orsay

Tiedättekö mikä ei myöskään helpota ärsytystä missatuista kengistä? No se kun huomaa, että ne ovat olleet alennettu puoleen hintaan ennen niiden loppumista. Eli ne olisivat olleet vielä siedettävän hintaiset. Let the second hand hunt begin! 

2 kommenttia:

  1. Mulle käy liian usein noin. Tosin olen kyllä sitten löytänytkin ihan uutena edullisesti esim. huutonetin kautta. Paras löytö on ollut monen sadan euron talvisaappaat, jotka sain sitten lopulta edullisesti ja vielä täältä Helsingistä. Myyjä oli ulkomailta tilannut ja ne olikin liian suuret hänelle, eikä jaksanut palauttaa. Voi onnenpäivää. Toivottavasti sua lykästää noiden kanssa.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Se tunne kun sitten vihdoin löytää sen etsimänsä on kyllä ihan mahtava!

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -