Just open your eyes and see that life is beautiful

Välillä sitä joutuu nykyään nipistämään itseään kun havahtuu tunteeseen, että elää vaaleanpunaisessa hattaramaailmassa. Välillä tuntuu vaan siltä, että "hitto mä olen niin onnellinen", tiedättekö? On helppoa hymyillä kun kaikki on vaan niin hyvin. Niin kuin eräässä lempparisitaatissani sanotaan "Being happy doesn't mean that everything is perfect, it means that you've descided to look beyond the imperfections", niin minunkaan elämässäni kaikki ei todellakaan ole aina täydellistä, mutta kaikki surullisetkin ja inhottavat asiat ovat vain elämää.

Pari viikko sitten vietin iltapäivää ihan oikeasti vaaleanpunaisessa maailmassa, nimittäin Yves Rocherin uutustuoksun lanseeraustilaisuudessa. Miten voi olla jotain muuta kuin onnellinen ruusujen, söpöjen vaaleanpunaisten macarons -leivoksien, ihanien tyttöjen ja kuplivan keskellä? Ihana luksushetki keskellä arkisinta arkea.


Tilaisuudessa lanseerattiin uutuustuoksu Quelques Notes D'amour ja samaan sarjaan kuuluvat suihkugeeli ja vartalovoide. Tuotteet sisältävät damaskonruusuabsoluuttia, bentsoehartsia sekä guajakkipuuesanssia (say what now?!). Ainesosat ovat aina tuoksuissa minulle täyttä hepreaa mutta joka tapauksessa tämä tuoksu on todella naisellinen ja ruusuinen. Minä en pidä lainkaan ruusun tuoksusta joten yllättäen tämä tuoksu ei siis ihan minun makuuni ollut, mutta ei myöskään paha. Jos tykkää ruusuisista tuoksuista niin tykkää varmasti tästä.

24,90€ /30ml      34,90€ /50ml


Tuoksulanseerauksen yhteydessä esiteltiin myös syksyn meikkiuutudet ja innostuin varsinkin tuosta luomiväripaletista missä on ruskeita sävyjä.


Yves Rocherilta saa muuten vielä tänään 5€ alennuksen tilauksesta koodilla FALL50F.

Näihin vaaleanpunaisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa viikko ja toivottaa teille oikein ihanaa sunnuntaita! :)

Linkki on mainoslinkki.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus :-) Annatko noiden macarons leivoksien ohjee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leivoksethan on pressitilaisuudessa tarjoiltuja, ei minun tekemiäni. :) Macaronsien resepti oli kehitetty erityisesti tätä tilaisuutta varten ja sisälsi ainakin ruusuvettä ja valkosukaatäytteen. :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -