Torilla

Oulun reissuni oli juuri niin onnistunut kun ennen matkaa toivoin sen olevan. Ehkä jopa hiukan onnistuneempi! En tiedä mitä minulle on käynyt nyt vanhetessani kun olen alkanut lämpenemään jopa hiukan sille kaupungille? Pidän siitä miten välimatkat ovat lyhyitä ja hälinää on huomattavasti vähemmän kun pääkaupunkiseudulla.

Pidän myös siitä, että yksi parhaista ystävistäni on muuttanut ihan vanhempieni lähelle ja heiltä kävelee hänen luokse kolmessa minuutissa. Oli niin ihanaa kävellä  iltaisin hänen luokseen teelle tai viinille ja höpötellä kaikkea maan ja taivaan välillä aivan niin kuin teininä. Kotiin kävellessä mietin, että voi kumpa ystäväni asuisikin aina minun lähelläni! Sehän siinä on kun on läheisiä ripoteltuna ympäri Suomea ja maailmaa niin tulee aina vähän haikea olo siitä, että kaikki eivät ole lähellä.

Keskiviikkoiltana mentiin perheeni kanssa ulos syömään ja valittiin paikaksi Torilla joka osoittautui oikein mukavaksi paikaksi! Tällä kertaa otettiin vain pääruoat mutta ne olivat ainakin oikein maistuvat! Palvelu oli hieman hidasta mutta vieressä oli iso seurue ja henkilökuntaa oli vähän siihen nähden joten sen piikkiin kai se sitten meni.


Ainoa joka jäi reissusuunnitelmistani toteuttamatta oli Pannukakkutalossa käyminen ja se hieman harmittaa. Ehkä ensi kerralla! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -