Oodi Glamglow -naamioille

Kiitos arvontapostaukseen tulleista kauneusvinkeistä, niitä on ollut mielenkiintoista lukea! Tietysti riittävä veden juonti, liikunta ja kunnon yöunet pitävät huolen myös ihosta mutta minulla on omat niksini. Blogiin on myös tullut viimeaikoina kommenttia siitä miten ihoni hehkuu uudella tavalla joten ajattelin jakaa viisautta ja esitellä teille salaisen aseeni: Glamglow -naamiot!

Kukaan ei varmasti ole voinut missata näiden hehkutusta maailmalla ja itse ainakin aikoinaan bongasin nämä ihmenaamiot Youtuben kauneusvloggaajien videoista ja kiinnostukseni heräsi heti

Hollywoodstarojen suosimien naamioiden takana oleva tarina on itseasiassa aika mielenkiintoinen joten suosittelen ehdottomasti lukemaan sen täältä ennen kun luette minun hehkutukseni!


Naamioita on siis kasvoille olemassa kolme: Supermud Clearing Treatment, Thirstymud Hydrating treatment ja se alkuperäinen Youthmud. Näiden lisäksi on myös Brightmud Eye Treatment -tehohoito joka levitetään silmänympäryksille. Olen itse kokeillut näitä kaikkia mutta suurimman vaikutuksen ovat tehneet kaksi ensimmäiseksi mainittua!


Thirstymud Hydrating Treatment -naamio on nimensä mukaan kosteuttava naamio. Naamion voi joko levittää kasvoille, antaa vaikuttaa 10-20 minuuttia ja pyyhkiä pois tai niin kuin minä teen, levittää ja jättää kasvoille vaikuttamaan koko yöksi. Naamio tuoksuu ja tuntuu iholla taivaalliselta ja iho tuntuu käytön jälkeen ihan tajuttoman pehmeältä. Tälle tuotteelle annan myös plussaa siitä, että se on todella riittoisa sillä ohutkin kerros kasvoille levitettynä riittää antamaan kunnon kosteutusboostin. Olen käyttänyt tätä useamman kerran viikossa sillä tähän jää pahasti koukkuun, nytkin istun Thirstymudit kasvoilla tätä postausta kirjottaessa. :D

Tämä naamio on tämän tuoteperheen uusin tulokas ja sitä on saanut tämän vuoden elokuusta asti Suomesta.


Supermud Clearing Treatment -naamio on savipohjainen tehokkaasti puhdistava naamio jota voi käyttää koko kasvoille tai ainoastaan paikallishoitona näppyjen päälle! Itse käytän naamiota kummallakin tavalla. Jos levitän tuotetta koko kasvoille vältän kuitenkin poskipäitäni joiden iho on kuivaa ja todella ohutta sillä tämä naamio on todella tehokas ja kuivattaa poskipäistä vähän liikaakin.

Kun levitän tätä näppyjen päälle niin annan vaikuttaa koko yön ja aamulla näpyt ovat huomattavasti pienempiä! Koko kasvoille levittäessä vaikutusaika on 5-20 minuuttia riippuen siitä miten tehokkaan hoidon haluaa. Naamio sisältää mm. salisylia joka pienentää ihohuokosia ja uudistaa ihoa, rypälettä joka vähentää arpia ja puhdistaa ihoa ja mantelia joka häivyttää ryppyjä, silottaa ja parantaa ihon joustavuutta sekä kimmoisuutta. Kyseessä on siis todellinen ihmenaamio joka sopii kaikille ihotyypeille! Tämän naamion sanotaan riittävän n. 17 käyttökerralle koko kasvoille ja taas n. 1000 kertaa paikallishoitona käytettynä joten riittoisuus on todellakin käyttäjästä kiinni.


Suosittelen kokeilemaan näitä, eivät ole ihan turhaan nimittäin hehkutettuja! :)

Suositushinta on 49,90€

Glamglow -naamiot ovat saatavilla Stockmann tavarataloista, Stockmann Beauty -myymälöistä, Sokos tavarataloista ja Kicks myymälöistä.

Tuotteet on saatu testiin blogin kautta.

6 kommenttia:

 1. Sulla on ihan mahtava blogi ! sait uuden lukijan :)

  <3 : leave-world.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Mulla on se perus Glamglow ja se on aivan mahtava! En tajua, miten se voi olla ihan eri luokkaa kuin mitkään muut kokeilemani naamiot. Pitäisi varmaankin koittaa itsekin noita muita naamioita :)

  xo Erika
  http://nude.costume.fi/

  VastaaPoista
 3. Mä oon huomannu kans, että sä hehkut nykysin tosi kauniisti :) Oon kyllä pitäny sitä onnellisuuden ja rakastamisen syynä, mutta vastaus löytyikin purkeista ;)

  Pitääkin lisätä tuotteet lahjalistalle, olisi nimittäin mukava päästä noita testaamaan ja hehkumaan sinun laillasi :)

  VastaaPoista
 4. Derya: Kiva kuulla, tervetuloa seuraamaan! :)

  Erika: Mä tykkään tosiaan noista kahdesta vielä enemmän kun siitä alkuperäisestä joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

  Tiina L: Toki nuokin asiat näkyvät iholla mutta valitettavasti mun elämä on myöskin aika stressaavaa joten noi elvyttää ihoa siitä. :D

  VastaaPoista
 5. En ole ikinä lukenut kunnolla näistä tuotteista, vaikka olenkin kuullut niistä! Kuulostaa ihan huipputuotteilta ja tekisi niin mieli kokeilla!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Sofia: Todellakin kannattaa, tuo ihan uutta elinvoimaa ihoon varsinkin kun käyttää tota komboa! :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -