Tää on kaunis päivä, mä oon sopivasti onnellinen

Hetkinen, siteerasinko mä just 16-vuotiasta mun blogiotsikossa? Mä tykkään tosta kohdasta tossa Robinin biisistä ja jotenkin se sopii mun mielestä juurikin kuunneltavaksi rauhallisena perjantaiaamuna. Päivän hauska fakta on se, että kundi jota teininä tapailin on sen säveltänyt. Pienen pieni maailma!


Aamu on mulle tänään vähän myöhässä, koska nautin vapaapäivinä pitkään nukkumisesta. Tänään tosiaan on hyvä päivää, vaikka suosikki Finrexin-makuni on loppunut ja joudun tyytymään pahaan makuun + teehen. Joonas tulee muutaman tunnin päästä viikonlopuksi kotiin, olo alkaa parantua ja ulkona paistaa aurinko. Eihän tässä voi kun olla hyvällä tuulella! :)


Sain eilen aika paljon tuotteita ACO:lta joita nyt testailen ja voin kertoa jo nyt, että olen ihan rakastunut tähän käsivoiteeseen! Ihanan paksu koostumus ja kiva mieto tuoksu. Kunhan olen testaillut tuotteita tarpeeksi niin järjestän teillekin kivan arvonnan joten stay tuned! :)

Eilisen pressitilaisuuden jälkeen kävin nopeasti Glitterissä ostamassa muutamat korvakorut (siellä on nyt osta 3 maksa 2) joten nyt ihailen näitä ja yritän päättää mitkä pääsee korviin tänään. :)


Ihanaa viikonloppua teille kaikille! :)

3 kommenttia:

 1. Toi käsivoide on yksi parhaista! Oon kokeillut kaikkea chanelista yves rocheriin, ja tässä on superhyvä hinta/laatusuhde! :)
  xx J

  VastaaPoista
 2. J: Jep mä olin ihan yllättyny miten hyvää toi olikaan! Samoin saman sarjan jalkavoide. :)

  VastaaPoista
 3. Elli: Suosittelen, mä ainakin tykkäsin! Eikä ole pahan hintainenkaan. :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -