Joululahjavinkkejä naiselle

Tykkään itse olla ajoissa joululahjahankintojeni kanssa ja monesti kaikki lahjat ovatkin ostettuja jo ennen joulukuuta. Näin vältyn kauppojen "ei oo"-vastauksilta ja saan ostettua läheisilleni juuri sen mitä haluan. Ystävien kanssa me enää harvemmin ostelemme lahjoja toisillemme mutta perhettä ja poikaystävää haluan aina hemmotella. Tänä vuonna budjetti on totuttua pienempi tulevan matkan vuoksi joten suurin osa joululahjavinkeistäkin on todella reasonable hintaisia. Toivottavasti saatte hyviä vinkkejä näistä! 1. Kaunis kynttilä on ainain omasta mielestä aina hyvä lahja. Varsinkin silloin kun budjetti on pieni! Kuvan kynttilä on H&M:ltä ja maksaa 7,99€ mutta muita lahjaksi sopivia ovat mielestäni esimerkiksi Joikin- tai Diptyquen -kynttilät.

2. Pehmeä huopa, H&M 29,99€. Huovan ostossa kannata tuntea saajan sisustus jotta ei mentäis ihan metsään värin kanssa.

3. Jos lahjan saaja on yhtään yhtä kova suunnitelemaan ja tekemään listoja niin kaunis vihko on mielestäni oikein oiva lahja. Itse ostin itseasiassa juurikin kuvassa olevan Supertrashin vihkon (nettikaupassa 9,95€) ja se hurmasi minut täysin tikatulla nahallansa ja kultareunuksisilla sivuilla. 

4. Kiva luomiväripaletti tai muu meikki. Kuvassa theBalm Meet Matt(e) Nude, 34,50€, Bangerhead.fi.

5. Aurinkolasit Le Specs, 40€, Net-a-porter. Ei varmaan yllätä ketään, että ainakin itse ilahtuisin makeista aurinkolaseista.

6. Lomography Fisheye -kamera, 64,29€ Asos.

7. Supertrash Hattu, 149,95€. Olen ihan ihastunut tähän kyseiseen merkkiin tällä hetkellä joten hattujen ystäville suosittelen katsomaan heidän valikoiman. Kivoja hattuja löytyy myös halvemmalla esimerkiksi H&M:ltä.

8. Ylellinen huulirasva ilahduttaa varmasti myös monia, Bobbi Brown, 22€.

9. Acne canada huivi, 120€. Minusta on vähän harmi, että tätä huivia pidetään kliseisenä bloggaajahuivina kun se nyt vaan on ihan todella ihana talvihuivi. Ehdottomasti hyvä lahjaidea jos budjetti on vähän joustavampi!

Myöhemmin tulossa vielä vinkkejä mitä ostaa miehelle! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -