Today was a good day

Tänään oli heittämällä viikon paras päivä. Olen todella iloinen persoona ja minulla on harvoin oikeasti huonoja päiviä. Tällä viikolla olen kuitenkin tuntenut oloni todella alakuloiseksi. Ei yhtään minun tapaistani mutta olen ollut niin stressaantunut. Työkaverini totesikin eilen, että kukapa ei joskus tuntisi olonsa alakuloiseksi mutta sehän siinä on, että minä olen todella harvoin niin surkeana kun tämän viikon olen ollut! Ei varmaan ole muutamaan vuoteen ainakaan ollut niin inhottavaa fiilistä!

 Öisin olen saanut melatoniinin avulla vain muutaman tunnin nukuttua. Sitten olen herännyt ja alkanut taas stressaamaan. Ja minä en yleensä todellakaan stressaa vaan luotan siihen, että kaikki järjestyy. Ja kaikkihan on todella hyvin, mutta tekemistä olisi vaan niin paljon ja minä haluaisin vaan linnoittautua sänkyyn tuijottelemaan Frendejä viikoksi.


Tänään oli iloinen fiilis ja olin nukkunut yön hyvin. Mitä nyt olin unissani taistellut jengiläisiä vastaan ja juossut henkeni edestä. Uneni ovatkin viime aikoina olleet suurimmaksi osaksi painajaisia yhtä unta lukuunottamatta jossa tapasin isoäitini joka nukkui pois jo kymmenen vuotta sitten. Siinä unessa Famulla oli iPhone ja hänellä oli oma blogi. Coolein mummo ikinä!

Mutta painajaisista huolimatta se kun saa nukuttua on ihan mahtavaa. Pitäisi kääntää unirytmi kokonaan niin, että minusta tulisi aamuihminen. Luulen, että se auttaisi jaksamaan kun olisi pidempi aika nauttia valoisasta ajasta.

Takki Lontoosta (Portobello Road) // Karvakaulus H&M // Kengät Ellos // Laukku Lindex // Farkut Dr. Denim

Tänään sovittiin ystäväni kanssa lounastreffit. Siinä missä ennen käytiin monissa eri paikoissa lounaalla niin tämän syksyn teema on ollut Ylioppilasaukion Unicafe, 2.60€ lounas ja lompakko kiittää. Me ei oikeastaan muualla ollakaan oikein käyty aikoihin. :D Se mitä lounaan jälkeen tehtiin ei olekaan niin lompakkoystävällistä, shame on me! Kyllä nuo uudet farkut, takki ja huulipuna onneksi vähän kuitenkin hymyillyttää. ;)

Nyt onkin päivän paras aika: Salkkarit! Ihanaa iltaa teille, toivottavasti siellä on alkanut viikko paremmissa merkeissä!

10 kommenttia:

 1. No hyvä että helpottaa jo! Olen siitä onnellinen, että muhun pimeys ei vaikuta ikävästi, vaan nautin siitä suurimmaksi osaksi. Tykkään myös lähteä pimeällä kävelylle, vetäistä pipon syvälle päähän ja antaa raikkaan ilman huuhtoa kasvoja. Enemmänkin mulla on kesäisin ongelmia nukkumisen kanssa, liika valo ja kuumuus ahdistaa. Meitä on niin moneksi.
  Tosin nyt mullakin iski vähän stressi päälle, kun juuri tänään töissä ilmoitettiin, että määräaikaiset työntekijät joutuu lähtemään ja osa vakituisista sijoitetaan uusiin tehtäviin. Itse siis saan toistaiseksi jäädä, mutta moni työkaveri joutuu lähtemään. Tuli surkea fiilis heidän puolesta ja ei oikein osannut iloita siitä, että oma työpaikka säilyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin en tiedä, että onko kyse pimeydestä vai siitä, että on vaan liikaa kaikkea! Loppuvuoden koulutehtävät on aina niitä pahimpia. Voi tommoset jutut ei oo ikinä kivoja, nimimerkillä tänä vuonna kahdet YT:t omalla työpaikallani. :S Varmasti on teillä nyt nihkee tunnelma mutta helpottaa varmasti pian! Voimia!

   Poista
 2. Vau, miten tyylikäs kaunokainen!

  VastaaPoista
 3. Ihana tää asu! ♥ Oon samaa mieltä tosta päivän kohokohdasta, taidan itekin laittaa nyt salkkarit pyörimään ;D

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -