Baby Blue

Olen jo viime kesänä hullaantunut vaaleansinisestä ja olen niin innoissani kun se on tänä keväänä ja tulevana kesänä niin isosti esillä niin vaatteissa kuin asusteissakin. Pastellinsävyistä jos jostain tulee keväinen fiilis! Ensi kerralla ajattelin yhdistää vaaleansiniseenn vaaleanpunaisen villakangastakkini ja olla itse kävelevä hattara tai My Little Pony -hahmo.


Tällä kertaa päätin yhdistää vaaleansinisen vähän hillitympään harmaaseen takkiin mutta kesälle minulle on valmiina jo asu jossa tulen olemaan päästä varpaisiin samassa värissä, can't wait! Vaaleansininen laukkukin löytyi tänään Zarasta sen jälkeen, että eilen illalla olin sen bongannut netistä. Koko talven olen myös etsinyt vaaleansinistä pitkää villakangastakkia ja mun mielestä se olisi kruunannut tämänkin asun ihan täydellisesti. Oon tällä hetkellä vähän ihastunut samaan väriin pukeutumisesta koko asussa ja kaipailisinkin värikkäämpiä vaatteita vaatekaappiini. Kevättä on selkeästi ilmassa!




Asussa näkyy myös eräs toinen kevään trendi, nimittäin haalarit! Rehellisesti sanottuna tuntui vähän hassulta ihastua vaatteeseen jota on käyttänyt viimeksi tarhaikäisenä mutta nämä haalarit on musta ihan övericoolit! Ongelma näiden etsinnässä oli, että kaupoista löytyi vain kapeilla lahkeilla varustettuja kun itse halusin nimenomaan löysät ja rennot haalarit. Ratkaisu oli kuitenkin helppo, kolme kokoa omaa normaalia kokoa isommat haalarit. Sanoinkin kaverille näitä sovittaessa, että liian usein tulee sokeasti tuijotettua sitä kokolappua kun isompi koko välillä vaan mielyttää enemmän.

Takki ja laukku Zara // Haalari H&M // T-paita Bik Bok // Kengät Converse

Joko te muut ootte kevätfiiliksissä pukeutumisen suhteen? :)

6 kommenttia:

  1. Ihanan rento asu, tulee kyllä mieleen ala-asteajat, meillä oli melkein kaikilla tytöillä mun luokalla farkkuhaalarit :)

    VastaaPoista
  2. Heips! Mikä ihme tuo huulipuna on, mikä sinulla on meikissä? Aivan upea ja raikas sävy, sopii sinulle mahtavasti! Olisi muutenkin kiva lukea postaus meikkailuistasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Muistaakseni näissä mulla on huulissa Macin kausivärinä ollutta Novelle vogueta, jota ei enää siis ole saatavilla. :/ Se on ihan lemppari! Macin mattaväreissä löytyy samantapaisia edelleen, suosittelen! Voisin ehdottomasti joku kerta raottaa vaikka meikkipussini sisältöä. Ihonhoitopostausta on tulossa ihan piakkoin! :)

      Poista
    2. Täälläkin odotellaan jotain meikkausjuttuja. Sulla on aina niin siisti huulimeikki, niin toivoisin vinkkejä siihen. Siis laitatko muuta kuin rajauksen tms. Ja esim. tumma huulipuna on mulle ihan mysteeri, että kuin se pysyy siistinä? :D

      Poista
    3. Kiitos toiveesta, yritän toteuttaa mahdollisimman pian! :) Tohon tummaan huulipunaan on parikin niksiä. ;)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -