Näyttelijöitä jotka eivät ole koskaan voittaneet Oscaria!

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä jaettiin taas Oscar -gaalan palkinnot elokuva-alan taitureille. En ole ikinä jaksanut Oscareita yöllä telkkarista seurata mutta voittajat ovat aina kiinnostaneet. Viime viikolla luin The Blond Salad -blogista mielenkiintoisen postauksen näyttelijöistä jotka eivät koskaan ole voittaneet Oscaria ja aloin tekemään omaa tutkimusta siitä ketkä näyttelijät eivät hyvistä roolisuorituksista huolimatta ole vielä voittaneet sitä Hollywoodin kirkkainta pystiä.

Listasin kahdeksan näyttelijää joista olen ihmeissäni etteivät he vielä ole napanneet yhtäkään Oscaria. Hämmentävää on, että listalla on vain miehiä mutta en vaan ole niin ihmeissäni niistä naisnäyttelijöistä jotka eivät pystiä ole voittaneet.

Johnny Depp

Lukuisia huikeita roolisuorituksia, naisten unelmamies ja kolme Oscar-ehdokkuutta elokuvista Saksikäsi Edward (2008), Finding Neverland (2005) ja Pirates of the Caribbean - Mustan helmen kirous (2003). Silti ei pystiä!

Leonardo DiCaprio

Tätä on jo ihmetelty pitkään ja varsin näkyvästi mediassa, että miksei tämä mies ole koskaan voittanut Oscaria. DiCapriolla on huikeat viisi Oscar-ehdokkuutta muttei ainottakaan voittoa. Ehdokkuuksia on tullut elokuvista Gilbert Grape (1993), Lentäjä (2005), Blood Diamond (2006) ja The wolf of Wallstreet (2014). Outoa ettei The Great Catsbystä tullut edes ehdokkuutta! Mainittavana vielä, että viime vuoden Oscareissa ultimate-inhokkini Matthew McConaughey vei palkinnon DiCaprion kategoriassa?!

Tom Cruise

Näyttelijä joka on hyvä näyttelijä mutta mulla on mennyt maku vähän tähän tyyppiin sen henkilökohtaisen elämän vuoksi mutta silti ihmettelen miten ei yhtäkään Oscaria ole vielä irronnut. Kolme ehdokkuutta elokuvista Magnolia (1999), Jerry Maguire (1996) ja Syntynyt 4. heinäkuuta (1990).

Richard Gere

Valkokankaan symppis ja yllättäen hänellä ei ole taskussaan yhtäkään Oscar-ehdokkuutta.

Bruce Willis

Hollywoodin Badass joka ei myöskään ole saanut yhtäkään ehdokkuutta.

Robert Downey Jr.

Kaksi ehdokkuutta, elokuvista Chaplin (1992) ja Tropic Thunder (2008) eikä yhtäkään voittoa.

Brad Pitt

Onkohan Bradillä tämän suhteen alemmuuskompleksi vaimoonsa jolla Oscar-patsas komeilee hyllyllä? Tähän väliin on pakko sanoa, että Bradilla on palkintoja useampi kun vaimollansa mutta vain se Oscar puuttuu! Ehdokkuuksia Oscareihin on tullut elokuvista 12 apinaa (1996), Benjamin Buttonin uskomaton elämä (2008) ja Moneyball (2011) sekä yksi jaettu Oscar-palkinto tuli vuonna 2014 elokuvasta 12 Years a Slave (2013) mutta vielä se henkilökohtainen palkinto puuttuu!

Samuel L. Jackson

Näyttelijä joka on näytellyt todella monessa hyvässä elokuvassa mutta Oscarin arvoisia suorituksia on ilmeisesti ollut sitten vain yksi kun niitä ehdokkuuksia on tullut vain elokuvasta Pulp Fiction (1994) ja siitäkään ei pystiä lähtenyt mukaan.


Kertokaa, kuka teidän mielestänne olisi ansainnut Oscarin?

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -