Life via Instagram

Viime Instagram-postaus otettiin hyvin vastaan ja siitä on jo aikaa joten päätin kerätä taas muutamia kuvia tänne marraskuulta tähän päivään. Instagramissa minua voi seurata nimellä @lottawin ja muistakaa, että myös Facebookissa blogiani voi seurata helposti täältä!

1. Päivä jolloin Joonas tuli armeijasta takaisin kotiin, niiiiin onnellinen! 2. Marraskuussa löysin Punnitse&Säästä -kaupat. Lemppareita on jugurttipäällysteiset lakut ja tietyt pähkinät.

1. Ajeltiin Espooseen tekee sound checkiä Joonaksen keikkaa varten. 2. Otin uuden salijäsenyyden ja aloitin taas pienen tauon jälkeen treenaamisen.

2. Ystäväni houkutteli meidät ilmaisilla drinkkilipuilla kouluni naamiaisbileisiin. Oli oikeastaan todella hauska ilta, paljon hauskempi kuin kouluni juhlat yleensä ovat olleet! 3. Autoselfie joka on jo muodostunut perinteeksi, tässä ollaan matkalla kiertämään kirppiksiä.

1. Lähdössä Ouluun ja ennen lentoa päätin venyttää koneeseen menoa niin paljon kun mahdollista jotta tietokoneeni saisi tarpeeksi virtaa, että voisin lukea tenttiin lennon aikana. 2. Iskän toimistolla Oulussa.

1. Perheillallisella Oulussa Ravintola Pannussa. Nami mitä pizzaa! 2. Perusselfie kun oli tylsää. :D

1. Vietettiin Natalien synttäreitä Kappelissa. 2. Kävin hautausmaalla viemässä kynttilöitä isoäideilleni.

1. Vietin jouluaattoa Joonaksen perheen kanssa. 2. Seuraavana aamuna matkustettiin junalla Ouluun, koska lentoja ei mennyt.

1. Uuttavuotta juhlin kavereiden, shampanjan ja hyvän ruuan kanssa. 2. Käytiin Joonaksen kanssa leffassa katsomassa Kaameat pomot 2,

1. Juhlittiin ystäväni synttäreitä Stefan's Steakhousessa joka on muuten ravintola mun makuun. Kävin siellä kahdesti tammikuun aikana! 2. Kannustettiin ystävääni Rosannaa Miss Helsinki kisassa Apollossa ja voittohan sieltä tuli! :)

1. Töihinlähtöselfie! 2. Söin lounasta Sassossa Joonaksen ja isäni kanssa.

1. Ruotsinlaivalla drinkkejen ja mummojen kans! 2. Lauantai-ilta ja ystäväni läksiäiset, tänään hän muuttaa Lontooseen. Hurjaa!

Nyt mä vietän vapaapäivää ja Joonaskin on vapaalla joten eiköhän tehdä jotain kivaa ja sitten mun pitääkin alkaa valmistautua tämän viikon tentteihin, viimeisiä viedään huh. :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

1 kommentti:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -