Exuviance

Puoli vuotta sitten aloitin laajemman yhteistyön Exuviancen kanssa, minulle ennestään tuntemattoman ihonhoitomerkin kanssa. Täytyy myöntää, että aluksi olin vähän skeptinen kun minulle tätä PR-toimistolla suositeltiin ja ylistettiin maasta taivaaseen. En ollut koskaan merkistä kuullut ja purkitkaan eivät esteettistä silmääni mielyttäneet. Päätin kuitenkin kokeilla kasvojen puhdistusvoidetta eräs ilta ja yllätyin rehellisesti sanottuna enemmän kuin koskaan aikaisemmin mistään ihonhoitotuotteesta. Tuotteet näyttävät vähän apteekkituotteilta mutta tuoksu olikin mitä huumaavin eikä yhtään lääkemäinen kuten olin olettanut. Kaikki epäluuloni olivat tiessään.

Exuviance on kauneussalongeissa myytävä tuotesarja jota käytetään myös hoidoissa. Sainkin mahdollisuuden käydä EL-salongissa Exuviancen puhdistavassa ja ihoa kirkastavassa kasvohoidossa. Hoito sisältää pintapuhdistuksen sekä halutessa epäpuhtauksien mekaaninen poisto, kasvojen ja käsittelyn kirkastavalla tehonesteellä, kasvojen hieronnan, naamion, kulmien muotoilun ja kevyen päivämeikin.


Oli muuten ensimmäinen kerta kun kulmani vahattiin. Olen tähän asti aina vain nyppinyt ne itse mutta voisin kuvitella kasvohoitojen yhteydessä aina vahaavani ne, niin siistit niistä tuli! Muutenkin iho oli jotenkin ihan uudella tavalla hehkeä hoidon jälkeen. Nimenomaan kirkas niin kuin hoidossa luvataan. Tätä hoitoa suositellaankin itseasiassa juuri ennen jotain tärkeää juhlaa tai menoa, koska ihosta tulee ihan samettinen. Pari päivää hoidon jälkeen iho alkaa kuitenkin puhdistua syvempää ja epäpuhtaudet tulee pintaan ja joillakin iho saattaa muutaman päivää hoidon jälkeen olla todella kuiva ja kuoriutua. Näin ei kuitenkaan mulla käynyt, vaikka ihoni kuiva onkin.


Tuotesarja kotikäyttöön on todella laaja ja olenkin kokeillut useita heidän tuotteitaan ja minulle on muodostunut suosikkeja joita käytän tänäkin päivänä kasvojeni puhdistukseen ja kosteutukseen.

Olette varmaan useimmat kuulleet AHA-hapoista? Tämä teknologia on nimenomaan Exuviancen perustajien patentoima ihonhoidon innovaatio. Merkin toiminnalla on lääketieteellinen perusta ja merkki lanseerasi ensimmäisen tuotteensa vuonna 1988. Merkki on todellinen ihonhoidon edelläkävijä ja heillä on yli 120 patenttia tuotteiden koostumuksista ja hoidoista.

Exuviancen tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia ja on täydellinen meille joiden iho on kuiva tai kärsii välillä epäpuhtauksista. Moni aknesta kärsinyt kaverikin on kertonut, että tästä on ollut heille apua aknen nujertamisessa.

Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimuluointi poistaa kuolleet ihosolut, jotka tukkii huokoset ja tekee ihosta elottoman ja harmaan näkösen. Tuloksena on hehkuva, kauniimpi, nuorekkaampi ja ennen kaikkea terveempi iho.


Ihan lemppareimpana pidän Gentle Cleansing Creme -puhdistusainetta. Tuoksuu ihan huumaavalle ja jättää kasvot ihanan pehmeäksi. Aikasemmin puhdistustuotteet on jättäny kuivan tunteen iholle mutta tämä jättää pehmeän ja kostean tunteen. (Hinta 38€)

Toinen tuote joka on mullistanut mun ihonhoidon on Soothing Toning Lotion -kasvovesi, joka on ensimmäinen kasvovesi jota ihan oikeasti käytän. Tätä on menossa edellä mainitun tapaan jo toinen pullo ja en olisi ikinä uskonut, että alkaisin käyttämään kasvovettä. Tämä on nimittäin erittäin hellävarainen eikä haiskahda lainkaan alkoholilta joka yleensä on mulla ollut se deal-breaker. (Hinta 38€)

Kuorintoina ja kasvonaamioina käytän Triple Microdermabrasion -kuorintaa joka on merkin uutuksia ja kuorii tehokkaasti ihon jättäen sen puhtaaksi ja pehmeäksi sekä Rejuvenating Treatment Masque -kasvonaamiota joka on kasvoille kuivuva naamio joka sitten "revitään" irti jolloin poistaa kuolleet ihosolut, syväpuhdistaa ja kosteuttaa. Suosittelen todellakin!


Merkin päivävoide ei minulle sopinut mutta yövoide Evening Restorative Complex on senkin edestä mahtava! Tätä on myöskin jo toinen putilo menossa ja ihan heti en ole vaihtamassa pois. (Hinta 45€)

Satunnaisessa käytössä on myös AntiRedness Calming Serum -seerumi joka on myöskin uusi tuote joka vähentää ihon punoitusta ja rauhoittaa ihoa.

Kuten aikaisemmin kerroin niin Exuviance oli minulle ennestään tuntematon merkki mutta alettuani käyttämään tätä ja hehkuttaessa tätä kavereilleni niin tämä osottautuikin monien muidenkin suosikiksi! Enkä yhtään ihmettele, ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan ja vaikka käytänkin muitakin tuotteita näiden kanssa myös niin uskon vahvasti, että juurikin tämä ihoa uudistava teknologia on syy tälle ihon paranemiselle. Huomasin, että myös upea ihoinen lempibloggaajiini kuuluva Janni Deler kuuluu merkin käyttäjiin!

Onko merkki teille tuttu vai tuntematon? Jos on jäänyt kokematta tämä uskomaton ihonhoidon edelläkävijä niin suosittelen suuntaamaan suoraan lähimpään salonkiin joka on Exuviancen jälleenmyyjä! 

Tuotteet ja kasvohoito ovat blogin kautta saatuja.

5 kommenttia:

 1. Kyllä toimii! Exuviance. Onnellinen käyttäjä jo vuoden ajan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Näistä tuli kyllä itsellenikin luottotuotteet. :)

   Poista
 2. Tulee vähän myöhässä kommentti, kun seurailen vähän satunnaisemmin, mutta ajattelin vaan huomauttaa, että olisin aika varovainen siinä millon puhutaan finnien voittamisesta ja millon aknen nujertamisessa, akne nyt kuitenkin on ihosairaus. Tuntuu että liian usein ihmiset puhuu aknesta, sillon kun tarkotetaan naamaa jossa on epäpuhtauksia ja sitten ihmiset joilla oikeasti on akne ajattelee, että kyllä tää vielä tästä kunhan vaan löydän oikeat tuotteet, kun oikeasti auttaisi käynti ihotautilääkärillä. Vähänniinkun sanoisi jollekin jolla on keuhokuume, että finrexin auttaa, kun itse käyttää sitä flunssaan. Mutta ei sillä, varmasti on hyviä tuotteita, mutta itse en ole vakuuttunut että akne häviää kosmetiikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Nyt on tosiaan siis kyse ystävistä jotka ovat kärsineet ihan lääkärin toteamasta aknesta ja saaneet apua näistä tuotteista. :) toki usein myös tarvitaan ihan lääkkeitä!

   Poista
  2. Hei!
   Kirjoituksestasi on jo aikaa, mutta toivottavasti Exuviance on vielä muistissa :)
   Vieläkö hoitosarja on sinulla käytössä ja käytkö kuinka usein hoitolassa puhdistuksessa?
   Pitikö kavereidesi käydä usein hoitolassa ennen kuin akne alkoi parantumaan?
   Mukavaa syksyn alkua sinulle,
   Anu

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -