Burgundy Hat

Hattu on mielestäni mitä parhain asuste, se suojaa sateelta ja auringolta ja pitää hiukset kurissa. Tuulen kanssa on vähän ongelmia jos ei halua juosta pitkin katuja hattunsa perässä. Onneksi nyt vihdoin tuntuu, että tuuliset päivät ovat vähentyneet ja kevät ja hattukelit ovat täällä.

Muistatte varmasti tämän vaalean hatun, joka on saanut ihasteluja osakseen. Hattu on ostettu Mu Du London nimiseltä yritykseltä joka itseasiassa otti myös minuun yhteyttä hattukuvani nähtyään ja lähettivät pari uutta hattua minulle kotiin. Merkin hatut ovat mielestäni parhaita hattuja joita minulla on ikinä ollut ja voin todellakin lämpimästi suositella tuolta tilaamista. Plussana vielä se, että hatut tulevat isossa laatikossa joka on täynnä pinkkiä silkkipaperia. Hatut eivät tule siis yhtään rutussa vaan säilyttävät hyvin muotonsa Englannista Suomeen asti.


Kuvissa oleva Burgundyn värinen hattu on juuri täydellisen kokoisella lierillä varustettu Fedora. Hatun löydät täältä!

Itse tilasin aiemman hattuni Etsy.fi:n kautta mutta nyt merkillä on uudistunut nettisivu mistä tilaaminen on entistä helpompaa.

Hattu Mu Du London // Takki Mango // T-paita Seppälä // Farkut Dr. Denim // Laukku Mulberry // Kengät Nilson

Tiedän, että sen oikean hyvin istuvan hatun etsintä voi olla vaikeaa, enkä itse Suomesta löydä sellaisia kun haluan joten jos joku muu kamppailee saman ongelman kanssa niin, take a chance on Mu Du!

Hattu on blogin kautta saatu.

10 kommenttia:

 1. Todella ihana hattu! :) Ihanaa päivää siulle! :) xx

  VastaaPoista
 2. Ihana hattu! Pitäis varmaan itsekin opetella taas käyttämään hattuja, niistä saa heti asuihin "sitä jotain".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo hatut tekee kyllä asulle paljon!

   Poista
 3. Sulle sopii hatut tosi hyvin. Mulle tulee jotenkin sellainen tätimäinen olo, jos laitan muun hatun kuin lippiksen.
  Nyt kun on paljon ollut juttua siitä, miten netissä törkeästi arvostellaan toisten ulkonäköä tai muuten ollaan ilkeitä sosiaalisessa mediassa, niin tuleeko sulle minkä verran ikävää/asiatonta palautetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Riippuu niin paljon mihin hattuja yhdistää, vähän edgyä kehiin niin ei tuu tätimäinen tai liian hienostunu fiilis! :)

   Mulle tulee todella vähän ilkeetä kommenttia ja olen siitä niin kiitollinen! Toivotaan, että asia pysyy myös sellaisena! :)

   Poista
 4. Ihana värimaailma sun asussa ♥ & toi nahkatakki on ihana ♥ -Jasmin Kolu

  VastaaPoista
 5. Ihana hattu! tykkään erityisen paljon tuosta väristä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Viininpunainen on kyllä ihana väri!

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -