Leveiden lahkeiden paluu

En olisi seiskaluokan jälkeen uskonut ihastuvani jälleen leveisiin lahkeisiin, mutta tässä se taas nähdään: never say never ja minulla on jalassa leveämpääkin leveät lahkeet.

Muistan kun yläasteella löysin Miss Sixty -merkkiset pillifarkut erään Helsinkiläisen liikkeen alennusmyynneistä ja ajattelin, että hei nää on coolit. Sillon elettiin vielä bootcut-farkkujen valtakautta ja mietin, että kehtaanko laittaa pillifarkut kouluun. Kehtasin ja jotku kaverit ihmetteli, että ompa kapeat lahkeet. Noin vuotta myöhemmin kaikilla oli pillifarkut. Käyköhän nyt samoin uusien farkku- ja housutrendien kanssa?


Poikaystäväni laittoi vähän kapuloita rattaisiin mun trumpettihousuhankintoihin joten ne odottelee vielä vuoroaan kunhan saan tuon yhden vakuuttuneeksi niiden mahtavuudesta. Hänen mielestään ne ovat nimittäin maailman rumin vaatekappale. Hain jo vertaistukea eräältä ystävältäni tähän ongelmaan ja hän näytti vihreää valoa leveälahkeisille farkuille joten ehdottomasti sellaiset hankin vielä tänä keväänä kunhan sopivat löytyvät mutta siihen asti liitelen kaduilla leveälahkeisissa mustissa housuissa joille poikaystäväni antoi hyväksyntänsä.

Mustat housut ovat H&M:n uutta mallistoa ja ovat ihanan korkeavyötäröiset ja todella kivaa matskua muuten mutta rypistyy ehkä turhan helposti. Mä en oikein oo silitysraudan ystävä joten toivotaan ettei nämä ole ensimmäisen pesukerran jälkeen ihan rytyssä! Hintaa housuilla oli 25€!

Housut H&M // Takki Mango // T-paita Tiger of Sweden // Huivi Acne // Laukku Mulberry // Kengät Global

Mitä mieltä siellä ollaan leveälahkeisista housuista, Hot or Not?

5 kommenttia:

 1. Sulla ainakin hot, ihana! Ehkä trumpettihousut ei munkaan lempparit ole, mutta nuo housut on kyllä hyvän näköiset, just tollasten korkkareiden ja nahkatakin kanssa. Kympin tyyli.

  VastaaPoista
 2. Minäkin ostin ekat pillifarkkuni seiskan jouluna alesta, juurikin Miss Sixtyn! :D Mutta minä taisin olla seiskalla paria vuotta sinua ennen. Tähän leveälahkeisten muotiin en ole (vielä) lähteny, ja ainakin tällä hetkellä tuntuu etten lähdekään. Ei nimittäin nappaa vielä yhtään, mutta se voi hyvinkin olla että tulen sitten joskus jälkijunassa ;) Tällä hetkellä en ole pilleistä valmis luopumaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samikset! ;) Se voi olla, että olin ala-asteellakin sillon ja muistan väärin! Mäkään en pillihousuista aijo luopua mutta leveempi lahje tuo kivaa vaihtelua! :)

   Poista
  2. Joo sillon kun minä ostin nuo pillit ei niitä tosiaan käyttänyt vielä kukaan. Tein useita pillifarkku löytöjä alesta ennen kun niistä tuli muotia. Sama oli Conversejen kanssa, ostin ekat punaiset conssit 20 eurolla alesta myöskin yläasteella ja vuosi niille naurettiin kunnes kaikilla oli ne :D Nämä taitaakin olla ne ainoat kerran kun olen ollut muotia edellä, ja todennäköisesti myös ne viimeiset ;)

   Poista
  3. Kuulostaa niin tutulta! :D Varsinkin kuin asui siellä pohjoisemmassa niihin aikoihin niin oli helppo olla muotia edellä. ;)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -