Toive: Tärkeimmät meikkini

Meikkipussini sisällöstä tulee aina silloin tällöin kysymyksiä joten ajattelin raottaa sitä mitä sieltä löytyykään nyt. Kuten saatatte huomata kosmetiikkani on paria poikkeusta lukuun ottamatta kokonaan selektiivistä kosmetiikkaa, koska yksinkertaisesti koen monet tuotteet paremmiksi ja kestävimmiksi. Tässä postauksessa esittelen ainoastaan tuotteita joita käytän ihan joka päivä, toki on sitten päiviä jolloin laitan luomiväriä ja rajauksia mutta ne jätit tällä kertaa kuvaamatta ja keskityin niihin jokapäiväisiin suosikkeihin.


Meikkivoiteenani käytän tällä hetkellä Yves Saint Laurentin Le Teint Touche Éclat -meikkivoidetta  sävyssä BD20 joka on kallis mutta todellakin yksi parhaista joita olen koskaan käyttänyt! Meikkivoide on tarpeeksi peittävä minun makuuni mutta kuitenkin valoa heijastava joka on minun meikissäni se avainsana. Meikkivoiteen levitän Diorin meikkivoidesiveltimellä jonka sain joululahjaksi ja se on kyllä ollut todella hyvä.

Lisää valoa kasvoihini tuo Helena Rubinsteinin Magic Concealer sävyssä 2 jota levitän sormin silmien alle kolmion muotoisiin alueisiin, otsaan, nenän varteen sekä aamorinkaareen. Levityksen jälkeen tuote on vielä ihan ihon pinnassa ja häivytän sen Beautyblenderin avulla (saatu blogin kautta). Ihmesieni on todellakin maineensa ansainnut ja tästä tulossa erillinen postaus vielä!

Poskipunana käytän Giorgio Armanin Blushing fabric second skin blushia sävyssä 2. Tämäkin melko hintava tuote mutta tulee luultavasti kestämään useampia vuosia sillä tästä riittää vähemmän kuin nuppineulanpään kokoinen pallo kummallekin poskelle helposti.

Aurinkopuuteria käytän lähinnä varjostamaan kasvojani ja sen virkaa hoitaa MACin Select Sheer/Pressed -puuteri sävyssä NC55. Aurinkopuuterini tärkein ominaisuus on minulle se, että se on mattapintainen. Aurinkopuuterin levitän Ecotoolsin viuhkasiveltimellä.

Kulmakarvojen korostamiseen olen todennut Bobbi Brownin Brow Pencilin kaikista parhaimmaksi. Kätevässä kynä muodossa oleva väri joka kuitenkin kulmissa näyttää puuteriselta. Mä tykkään! Käytän sävyä Blonde, sillä en tykkää liian tummista kulmista ja tästäkin tulee tosi hyvin väriä! Kulmageelinä toimii H&M Eyebrow Fix joka on mun mielestä todella toimiva ja varsinkin hintaansa nähden (n. 5€) ihan nappituote!

Kulmien nyppimiseen olen käyttänyt jo monta vuotta Tweezermanin pinsettejä, koska ne ovat myös yksinkertaisesti parhaimmat. Hyvin tarkat ja näillä on helppoa nyppiä.

Ripset taivutan Shiseidon ripsientaivuttimella joka on mun mielestä se kaikista paras kaikista taivuttajista. Ripset kaartuu helposti ja pysyvät taivutettuina. Ripsivärinä mulla on tällä hetkellä Helena Rubinsteinin Lash Queen Sexy Blacks -ripsiväri.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä huulipunat. Huulipuna kuuluu ehdottomasti omaan jokapäiväiseen meikkiini ja ovat aina huolitellut. Kuvasta unohtui huulimeikkini hyvin olennainen juttu: rajauskynä. Huulimeikistä tulossa kuitenkin oma tarkempi postaus mutta muutama lempparipunani tällä hetkellä on MAC Matte Novelty Vogue ja Tom Ford 01 Spanish Pink. Tästä aiheesta tosiaan myöhemmin lisää kun sitä on niin paljon kysytty ja toivottu!

Meikkipussini on äidiltäni Lontoosta tuliaiseksi kerran saatu Ted Bakerin meikkipussi.

Löytyykö keneltäkään samoja suosikkeja meikkipussista vai haluaisitteko suositella jotain omaa lempparia? :)

2 kommenttia:

  1. Kauanko sulla menee aikaa perusmeikin tekoon? En ole käyttänyt mitään noista tuotteista, lähinnä suosin Lumenea ja Maybellinen halpisripsiväri on sopinut mulle hyvin. Jotenkin hirvittää satsata paljon rahaa johonkin meikkiin, jos se ei sitten olekaan hyvä. Voisin kyllä maksaa enemmänkin esim. juuri erityisen hyvästä meikkivoiteesta, mutta sitä pitäisi saada testata ihan kunnolla ensin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menee noin 5-15 min riippuen teenkö samalla jotain muuta niin kuin yleensä. :D Luen yleensä blogeja tai syön samalla aamupalaa hehe. :D Tuo meikkivoide on kyllä ihan yliveto ja olen kuullut monilta muiltakin samasta tuotteesta niin paljon hyvää, että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -