Work that body

Kerroinkin aikaisemmin, että treenimotivaationi on korkeammalla kuin pitkään aikaan. Osasyy on tuleva matka ja halu olla hyvässä kunnossa bikineissä ja yksi syy taas se, että teen hurjan kivaa treeniohjelmaa. Tärkein syy kuitenkin on se, että haluan voida hyvin ja parempi ruokavalio yhdistettynä liikuntaan on saanut mut voimaan paremmin kun aikoihin. Se jos jokin motivoi!


Aloin tekemään Kayla Itsinesin ilmaistreeniä ja harkitsen ja varmaan ostankin koko treenipaketin jossain vaiheessa. Treeniohjelman pystyy periaatteessa tehdä kotona, vaikka itse tykkäänkin tehdä sitä salilla mutta laiskoja päiviä varten hankin olohuoneeseemme jumppamaton. Omani on ihan tylsän musta mutta voi veljet miten söpö tuo Niken vaaleanpunainen olisikaan ollut!

Treenikenkiäkin haluaisin lisää, ihan vain turhamaisuuttani, koska niitä on nykyään niin paljon söpöjä! Omani ovat keltaiset Adidakset salilla ja ulkolenkkareina toimii oranssit Niket kunnon pronaatiotuella. Seuraavaksi haaveilen joistakin kuviollisista kuten näistä Niken salikengistä!

Urheilurintsikatkin olisi aika uusia mutta hyvien löytäminen tuntuu olevan minulle todella vaikeaa. Tai sitten kriteerejä on vaan ihan liikaa. Tykkäisin tällaisista näteistä joita voisi käyttää kunnon helteelläkin ihan pelkästään toppina mutta minulle ei oikein riitä noin pieni tuki, varsinkin jos treeniin kuuluu juoksuaskeleita. Toppina toki söpö!

Ostin itselleni joulun jälkeen juurikin nämä söpöt pienet treenishortsit. En ikimaailmassa käyttäisi näitä vielä salilla mutta toimivat loistavana motivaattorina saada kroppa kuosiin, että tollasia voi käyttää ja nään jo sieluni silmin itseni kiipeemässä noissa Hollywood Hillsiä ylöspäin. Myös nämä pinkit ois tosi kivat!

Verryttelytakki on mun mielestä myös kiva olla salilla alkulämmittelyssä ja loppuvenytyksissä päällä. Tämä Adidaksen klassikko olisi kiva!

Itselläni ajankohtainen hankinta tulee olemaan myös tänä keväänä uudet treenitrikoot/juoksuhousut. Lempparini ovat palvelleet minua jo 7-8 vuotta joten ne alkavat olemaan aika kuluneet. Tällä hetkellä olen innostunut värikkäistä trikoista ja yhdet sellaiset olenkin hankkinut itselleni.

Ja viimeisenä mutta ei todellakaan vähäisempänä suosittelen tilaamaan sähköpostiin Kayla Itsinesin ilmaistreenit jos ette sitä vielä ole tehneet! Todellista HIIT-treeniä.

Linkit sisältävät mainoslinkkejä. 

4 kommenttia:

 1. Sairaan nätti oot :)
  Kiitos kovasti kun vinkkasit tuosta Kayla Itsinesin ilmaistreeni-jutusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) Eipä mitään, toi on musta tosi hyvää treeni!

   Poista
 2. Ilmaistreenit pistettiin täälläkin saman tien tilaukseen, kiitos vinkistä! :)

  Täytyy noista ihanista Adidaksen trikoista vinkata, että eivät ole hintansa väärti, ainakaan mun tapauksessa. Parin käytön jälkeen alkaneet ikävästi nukkaantumaan etenkin polvista. Harmittaa, koska housut on niin ihanat jalassa, mutta en ihan niin nopeaa nukkaantumista odottanut.. Etenkin kun vertaa ainakin 5vuotta vanhoihin H&M:n trikoihin, jotka on edelleen tosi hyvässä kunnossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pystyin olemaan avuksi! ;)

   Aijaa. :o Toivottavasti Adidas on parantanut housujen laatua sitten tuon jälkeen, uskoisin ainakin kun on noin iso firma kyseessä. Mutta hyvä tietää, että noinkin voi käydä! Laadukkaat housut on todellakin hakusessa. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -