Baby Boy

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille siellä ruudun toisella puolella! Muistan miten lapsena ja teini-ikäisenä tuli aina oltua Rukalla tai jossain muualla rinteissä lautailemassa koko pyhät mutta nyt en ole vuosiin enää päässyt pohjoisempaan tai viettänyt edes pääsiäistä. Kaupunki tyhjenee ihan kokonaan pääsiäisenä ja suoraan sanottuna täällä on aika tylsää kun kaikki on kiinni mutta tuleepahan ainakin levättyä. Toivottavasti ensi vuonna pääsisi lähtemään pohjoiseen mökille!

Kiva oli kuitenkin kun viikonloppuna vietettiin serkkuni lapsen ristiäisiä. Kauniit siniset juhlat komealle pienelle miehelle.


Toivottavasti ootte saanut levättyä ja saaneet mahat täyteen pääsiäisherkkuja, että jaksaa vielä muutaman kuukauden niin on kesä! :)

11 kommenttia:

 1. Mikä lapsen nimeksi tuli :)?

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis tuo kuva sinusta ja Mintusta! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli tarkoitus lepäillä, lueskella ja ulkoilla ja nautiskella kiireettömyydestä, no tuli sitten innostuttua hieman ja siivosin keittiötä ja kylppäriä katosta lattiaan. Kivahan se on että tuli tehtyä, mutta lepoaikaa ei nyt jäänyt hirveesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin siinä monesti kyllä käy. Ainakin on kevätsiivous tehty. :D

   Poista
 4. Ai minttu on sun serkku? :o

  VastaaPoista
 5. Oottepa hyvännäköinen pariskunta! Ja tosi ihanilta näyttää juhlat, kivasti mietitty noi tarjottavat myös väriteemaan sopiviksi ja sun hame myös! :) hyvää loppuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Nea! :) Joo kyllä poikalapsen ristiäisissä sopii olla sinistä. ;) Ihanaa loppuviikkoa sullekin!

   Poista
 6. Mintulla upeat treenatunnäköiset käsivarret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ton perheen siskokset on kyllä molemmat sellasia kympin sporttityttöjä! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -