Wish List

Olen viime vuosien aikana löytänyt sen oman tyylini aika hyvin. Toki monesti tulee kokeiltua uusia juttuja mutta heti kun päällä on ne luottovaatteet niin olo on kokonainen. Siitä tietää mikä oikeesti on se oma juttu! Tyyliini kuuluu ehdottomasti aika yksinkertaiset vaatteet ja rakastan mustaa. Se on niin helppo väri ja toimii aina.


Laukkuhaaveita on tällä hetkellä useampia mutta se kaikista vahvin on ollut jo monta vuotta Chanel Le Boy -laukku. Niin mun tyylinen! Toki klassinen 2.55 -laukkukin kelpaisi ja on kaunis mutta tämä on vaan niin paljon enemmän mun juttu. Laukun haluaisin mustana ja hopeisilla yksityiskohdilla. Toivottavasti joku päivä tulevaisuudessa laukku on vielä minun!

Varmaan kaikille blogini lukijoille on tullut selväksi miten paljon rakastan huulipunia, varsinkin luonnollisen sävyisiä punia (ja tästä on tulossa postaus pian, lupaan!). Nudesävyisiä punia löytyy paaaaaljon mutta aina on tilaa uudelle. Seuraava tulee olemaan Macin huulipuna sävyssä Brave.

Biker -mallinen nahkatakki on kuulunut tyylini kulmakiviin jo kymmenen vuotta ja aionkin tulevaisuudessa satsata siihen täydelliseen yksilöön. Acnen Mock -nahkatakki on hyvin lähellä unelmieni takkia.

Haaveilen tällä hetkellä myös paidasta jonka näin serkkuni vaatehuoneessa. Ei ihan mikä tahansa paita vaan Balmainin t-paita. Ihan hirvittävän kallis mutta olisihan tuo ihana!

En ole ikinä käyttänyt meikin kiinnityssuihketta mutta viime aikoina olen miettinyt, että tarvitsisin tuotteen jolla saa pysyvämmän meikin joten jenkkireissulla aijon ostaa NYX Matte Finish make-up setting Spray -suihkeen. Sitä on hehkutettu eri Youtube-videoissa joten pakko testata!

Tennaritrendissä olen päässyt siihen pisteeseen, että haluaisin kaappiini Adidaksen Stan Smith -kengät. Superstarit saavat pysyä teinivuosien muistossa mutta Stan Smithit olisivat tervetulleet. Sellaisetkin vaaleanpunaiset minulla oli teininä. Käytin ne sillon ihan puhki mutta en silti kehdannut heittää niitä roskiin moneen vuoteen. En ikinä edes kyllästynyt niihin niin kuin punaraitaisiin Superstareihini.

Vansit olisi tarkoitus ostaa matkalta myöskin. Tykkään ihan hirveesti tämän mallisista kengistä!

Onko kenelläkään samoja materiahaaveita? :) 

Sisältää mainoslinkin.

2 kommenttia:

  1. Tuo laukku on kyllä tosi kaunis, en halua edes arvailla paljonko siitä joutuisi pulittamaan. Mutta tosiaan, sun tyylinen on kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin sitä mallailemassa eilen medium -koossa eri kuosissa ja small -kokoa mustana ja voi vitsit miten hyvältä kummatkin näytti! Harmikseni liikkeessä kerrottiin, että juuri sellaisen kun haluaisin tuotanto on lopetuttu suuren suosion vuoksi hetkeksi. Joten luultavasti ainakin hetkeksi joutuu kuoppaamaan omat haaveet laukusta. :(

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -