NYC day 1

Terveisiä New Yorkista! Täällä ollaan tänään herätty jo ennen kuutta, hauska miten Suomessa heräisin täysin samoihin aikoihin mutta siellä kello on jo niin paljon, että olisin vaan aamu-uninen big time, täällä mä oon aamuvirkku. ;) Ekan yön nukuin oikein hyvin melatoniinin avulla mutta viime yönä tuli nukuttua vähän vähemmän kun sisäinen herätyskello päätti piristä. Telkkari päälle ja SpongeBob SquarePants ruutuun. Tämä on mulla ihan traditio Usassa ollessa, vaikka ikää on tullut lisää niin jotenkin kaukosäädin valitsee aina Nickelodeon -kanavan.

New Yorkissa kun ollaan niin teitä varmaan kiinnostaa mitä mieltä olen tästä kaupungista? Täytyy sanoa, että aluksi en oikein lämmennyt. Olihan korkeat pilvenpiirtäjät vaikuttavia mutta jotenkin olen enemmän California girl. Tyttö voi lähteä Kaliforniasta mutta Kalifornia ei lähde tytöstä.


Edelleen tykkään enemmän länsirannikosta mutta täytyy myöntää, että tämä kaupunki näyttää paremmalta hetki hetkeltä. Nyt alan laittautumaan ja uusi päivä Nykissä on alkamaisillaan! :) Ihanaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onko tullut mitään yllätyksiä, mitä ette osanneet odottaa? Näyttää tosi keväiseltä jo! Noi vanhat rakennukset on niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä on paljon kylmempi kun mitä osasin odottaa terkuin talvitakki ois kiva. :D

   Poista
 2. Ääh ihania kuvia, oon niin kade! Minusta Kaliforniaa ja NYCiä on aika vaikea verrata keskenään koska ne on niin erilaisia paikkoja. Myös Florida ja Kalofornia on tosi erilaisia, enkä itse voisikaan päättää mistä tykkään eniten, sillä tykkään kaikista!! :D

  VastaaPoista
 3. Ah, tulee ikävä New Yorkiin näitä kuvia katsellessa! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -