When someone you love becomes a memory, the memory becomes a treasure

Viime aikoina on tapahtunut ympärilläni todella surullisia asioita ja menetyksiä jotka ovat saaneet olon vähän alakuloiseksi mutta samalla todella kiitolliseksi siitä mitä minulla on.

 Muutama päivä sitten oma rakas isoisäni, Vaarini, nukkui pois. Läheisen menettäminen on aina yhtä surullista, vaikka luulee, että siihen olisi jotenkin valmistautunut kun kyseessä on vanhempi ihminen. Saan olla kiitollinen, että sain pitää Vaarini elämässäni näinkin pitkään ja tiedän hänen eläneen onnellisen elämän. Se ajatus muistojen lisäksi auttaa minua surussa eteenpäin. Olen ihan kunnossa mutta kaverit ja työkaverit on sanonut, että silmistä näkyy suru. Hymy pysyy kasvoilla vaikeinakin hetkinä mutta silmät kertovat totuuden. Ei sitä turhaan sanota, että silmät ovat sielun peili.

Takki Mango // Farkut Bik Bok // Laukku Mulberry // Paita Tiger of Sweden // Kengät Nilson // Huivi Acne

Tällaisina päivinä on kiva pukeutua luottovaatteisiin. Tämä asu on juuri sellainen luottoasu joka tuntuu aina hyvältä päällä eikä tarvitse miettiä sitä sen kummemmin. Muuten olen tällä viikolla aikalailla kulkenut kollareissa ja vähässä meikissä tentissä, luennoilla ja töissä. Tänään oli onneksi vain luento aamulla ja muuten vapaapäivä. Tuli todellakin tarpeeseen ja olen nukkunut lähes koko päivän. Tuntuu kun mikään uni maailmassa ei veisi tätä väsymystä pois. Onneksi kohta on loma.

Ihanaa viikonloppua teille, toivottavasti teillä on mennyt viikko mukavemmissa merkeissä!

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -