Technical difficulties

Meillä on tänään vuodatettu jonkin verran kyyneleitä kun Macbookini päätti alkaa temppuilemaan. Vihaan kun laitteet eivät toimi mutta lisästressiä tähän toi se, että nyt pitäisi ihan oikeasti jatkaa opinnäytetyön kirjoittamista ja blogiinkin on ollut paljon suunniteltuja postauksia josta puuttuu ainoastaan kuvat. Ne kuvat ovat nyt Macbookilla joten niiden postauksien kanssa pitää odottaa, että saan koneen takaisin. Joonas onneksi asensi mulle hänen koneelleen kuvanmuokkausohjelman sekä Wordin ja yritti parhaansa mukaan auttaa mua myös opparin kirjotuksessa. Tuloksen tästä voitte käydä katsomassa Instagramista @lottawin. Selkeä vitosen suoritus. Lopetuskappale (mikä tän oikee nimi on suomeksi?!) on yleensä sivusta pariin mutta Joonaksen "The End" on myös ihan ok.

Olen niin onnellinen, että sain edes jonkin koneen käyttööni mutta voin kertoa, että tämän Sony Vaion näyttö ja Macbookini Retina-näyttö ovat ihan eri maailmoista. Kuvankäsittelyyn tämä tietokone ei siis todellakaan ole paras mahdollinen mutta minkäs teet. Näillä mennään.

On mulla kuitenkin jotain kivaakin kerrottavaa. Tällä viikolla aurinkolasikokoelmani sai uuden jäsenen kun liikkeestä lähti mukaan Céline Audrey -malliset aurinkolasit. Näitä olen ehtinyt himoitsemaan jo parisen vuotta joten olen näistä varmasti vähän epänormaalillakin tavalla överi-innoissani.Tulevat kesällä varmasti olemaan kasvoillani satoi tai paistoi.


Toivottavasti saan pian takaisin koneeni jolla on kaikki reissukuvat ja eiliset asukuvatkin. Halusin pitkästä aikaa postata oikein ajankohtaisia kuvia mutta nyt ei voi mitään. Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja jatketaan ensi viikolla! :) 

2 kommenttia:

  1. Heh, "lopetuskappale" taitaa yleisimmin olla yhteenveto tai johtopäätökset. Joonaksen suoritus oli kyllä hyvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johtopäätökset se on, koska ruotsiksi se on "slutsatser". :D Kauhea kun noita koulujuttuja ei tiedä Suomeksi kun ei ole koskaan sillä kielellä opiskellut!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -