It's all about the fringes

Tämän päivän asuni perusteellaa ei välttämättä uskoisi, että ollaan jo kesäkuun puolella. Värit loistavat poissaolollaan,  mutta mä vaan niin tykkään mustasta. Helppo ja tyylikäs väri. Nauratti kyllä itseänikin miten kynsilakkaa myöten olin tänään mustissa ja yritän kesällä edes vähän lisätä jotain väriä asuihini. :D Onneksi ostin sen vihreän väriläiskälaukun!

Kesän suosikkitrendini on ehdottomasti hapsut. Olen ihan hulluna hapsuihin ja etsinkin jo Jenkeistä mustaa hapsutakkia mutta en löytänyt mieluisaa. Suomessa etsintä jatkui mutta etsintä ei tuottanut tulosta täälläkää. Onneksi sitten Didem blogissaan pelasti tilanteen ja sain vinkin yhdistää hapsuliivin nahkatakkiin ja tadaa = hapsutakki. Toinen hapsu-uutuus on tuo H&M for Coachella -malliston laukku joka on tällä hetkellä ihan lempparini. Mustan lisäksi tykkään pukeutua vähän hippivaikutteisesti joten tänä kesänä tullaan näkemään paljon hapsuja ja valkoisia kevyitä kesämekkoja!

Nahkatakki All Saints // Liivi Zara // Laukku H&M // Farkut Bik Bok // Paita Mango // Kengät Steve Madden // Aurinkolasit Céline

2 kommenttia:

  1. Näppärä idea tuo hapsutakki/liivi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onneksi on netti josta voi saada vinkkejä! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -