Avène XeraCalm Cleansing Oil

Ihan alkusyksystä näin ystäväni Natalieta ohimennen ja ihmettelin hänen jalassaan olevaa ihottumaa. Itse olen nuorempana kärsinyt atooppisesta ihosta joten heti aloin antamaan vinkkejä miten kannattaisi hoitaa. Ei mennyt montaa päivää kun Nata laittoi kuvaviestin Avènen pressikutsusta jonka otsikko oli "kutittaako?". Ehdottomastihan meidän piti lähteä tälle aamiaiselle löytämään vinkkejä tuohon ystäväni kutisevaan ihoon ja vaikka itse lähdin ihan vain seuraksi niin goodie bagistä paljastui jotain mihin olen aivan umpirakastunut!


Aamiainen järjestettiin Kämp Hotellin peilisalissa ja se on edelleen omia suosikkipaikkojani näille tapahtumille. Suoraan sanottuna jos yritys järjestää tapahtumansa tässä kauniissa hotellissa yritän aina päästä paikalle. Hotellimaailma on aina sellainen pieni arjen pakohetki ja mikäs sen parempaa kun nauttia aamupalaa siellä?

Nyt kuitenkin siihen tuotteeseen johon itse rakastuin. En ymmärrä miten en ole koskaan kokeillut puhdistusöljyä mutta se on jostain syystä mennyt minulta ihan ohi. En tiedä onko muidenkin merkkien puhdistusöljyt yhtä hyviä mutta tämä Avènen XeraCalm Cleansign Oil on ihan mieletön.

Öljy tulee kätevässä jättipullossa jossa on pumppu josta tulee ehdottomasti plussaa. Tätä on helppo käyttää ja lähtee meikitkin hyvin. Illalla kun olen tällä puhdistanut kasvoni olen aamulla huomannut kasvojeni olevan edelleen kosteutettu. Toki käytän yövoidettakin mutta itseasiassa ensimmäisellä kerralla kun kokeilin tätä unohdin väsyneenä laittaa yövoiteen kun menin nukkumaan. Muistan miettineeni vielä sängyssä, että hitto miten paljon kasvoja tulee kiristämään aamulla mutta ei vaan millään jaksa kaivaa muuttolaatikoista voiteita. Aamulla yllätys oli siis suuri kun ei kiristänytkään. Olin niin innoissani tästä, että suosittelin Joonaksellekin tämän käyttöä ja hänkin taisi ihastua tähän sillä huomasin eräs aamu tuotteen olevan eri paikassa kun mihin sen itse olin jättänyt. ;)


Tuote ei pelkästään puhdista hyvin ja kosteuta vaan myös rauhoittaa ihoa ja sen punoitusta.

Avènea myydään apteekeissa ja hintaa tällä puhdistusöljyllä on 22,10€. Suosittelen ehdottomasti kuivaihoisille kokeilemaan! Talvi tulee, pidä ihostasi huolta!

Tuote saatu blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Tykkään hirveästi Avenen tuotteista ja tätä pitää ehdottomasti kokeilla itse ja myös 8 v. atoopikko pojalle. Onko tämä siis erityisesti vartalon iholle tarkoitettu vai vain kasvoille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kokeilin tätä sokkona heti kasvoille enkä mitenkään ajatellut, että tämä olisi myös suihkuöljy! Mutta lukee tosiaan, että on body&face. Kokeilen siis itsekin ens kerralla myös vartalolle! :) Suosittelen kuitenkin myös kasvoille!

   Poista
 2. Saanko jakaa kirjoituksesi Rauman Keskus-Apteekin Facebook sivuilla?

  VastaaPoista
 3. Meidän lähiapteekista ei vielä löytynyt mutta toivottavasti kohta tulisi 😊

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -