Follow me around – A day off!

En ole aikoihin tehnyt päivä kanssani -postauksia joten ajattelin maanantaina vapaapäivän kunniaksi ottaa kameran mukaani ja näyttää miltä päiväni näytti. Maanantaina oli ensimmäinen yhteinen vapaapäivä Joonaksen kanssa pariin viikkoon. Päätettiin kaiken muuttohässäkän jälkeen pitää päivä jolloin ei tehdä mitään kotiin liittyvää vaan ollaan vaan yhdessä ja lähdetään kodin ulkopuolellekin ja kerrankin muualle kuin kalustekauppoihin tai K-rautaan. Jos siis kiinnostaa nähdä millainen meidän yhteinen vapaapäivä oli, jatka lukemista!

Nukuttiin noin kymmeneen jonka jälkeen hengailtiin vähän aikaa kotona, laittauduttiin ja sitten lähdettiin aamupalalle. Meidän oli tarkoitus mennä Fredalla olevaan kahvilaan joka toimii kukkakaupan yhteydessä mutta tietysti meidän tuurilla se oli syyslomalla juuri tämän viikon.

Ei hätä ollut kuitenkaan tämän näköinen vaan lähdettiin Kamppiin jo aikaisemmin hyväksi havaittuun Espresson Houseen. Tuolla saa ihan törkeän hyviä leipiä ja tällä kertaa jaettiin Joonaksen kanssa kanaleipä, juustokakkumuffinsi ja juotiin kahvit. Ihan täydellinen tapa aloittaa päivä! Tiesittehän, että myös Helsingin Stockmannille ollaan avaamassa Espresso House?

Käveltiin keskustassa hetki ja mietittiin, että miten Espalla lehdet puissa ovat vielä niin vihreät, vaikka mennään jo pitkällä lokakuussa.

Kotimatkalla käytiin noutamassa Postista yks mun työpaketti.

Kotiin tultua julkaisin Ripsienpidennysarvonnan blogissa (käykää osallistumassa!) ja luin tenttiin. Joonas ihmetteli, että miten voin lukea tenttiin kun olen koneella. Kerroin rakkaalleni, että tämä on sitä nykyaikaa ja kaikki koulutyöni ja materiaalit on ainoastaan netissä. Hän ei ole opiskellut moneen moneeeen vuoteen joten tämä oli menny ihan ohi. :D

Lukemisen jälkeen lähdettiin käymään ruokakaupassa. Me tykätään käydä autolla kaupassa, koska ihan lähellä ei ole kunnon ruokakauppoja. Kampissa toki on melko iso K-supermarket (joka on kallis) sekä Lidl (jossa on vaikea löytää yhtään mitään) joten me lähdetään yleensä Lauttasaaren Lidliin tai sitten Iso-Omenan Prismaan. Kuulostaa ihan älyttömältä, että lähdetään niinkin kauas kuin Espooseen ruokakauppaan mutta sinnekin ajaa 10-15 minuutissa. Tällä kertaa käytiin Lauttasaaren Lidlissä.

Tänään meillä tarjoiltiin kanakeittoa. Ihan törkeen hyvää!

Ruuan jälkeen laitettiin pyykit kuivumaan ja siivoiltiin vähän kotona.

Mä olen jo useamman vuoden ajan toiminut Joonaksen yksityisenä parturina ja tänäänkin oli hiustenleikkauksen vuoro.

Klo 19.30 menin sohvalle makaamaan telkkarin eteen, katsoin salkkareita ja söin Lidlistä aikaisemmin ostamani Macaronsit. Oli todella hyviä, suosittelen!

Suihkussa käyty, meikit ja hampaat pesty ja unten maille!

Ei siis todellakaan ollut mikään tapahtumarikas päivä, mutta juuri sellainen jonka minä tähän väliin tarvitsin! :) Kiinnostaako teitä tällaiset postaukset, vaikka mitään erityistä ei päivän aikana tapahtuisikaan?

2 kommenttia:

  1. Tää oli kiva! Oon seurannut blogiasi puolisen vuotta, ja multa on menny ihan ohi, että ootko suomenruotsalainen vai mitä häh? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun seuraat ja kommentoit! :) oon joo kaksikielinen. :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -