Harmaa unelma-asu

 Olen jo monesti todennut syksyn olevan suosikkipukeutumisaikaa. Kerroksia, luonnollisia värejä ja ennen kaikkea syy pukeutua mustaan ja harmaaseen ilman, että tulee synkkä olo. Mä pukeudun näihin väreihin ympäri vuoden mutta kesäisin ja keväisin tulee aina sellainen olo, että pitäisi pukeutua värikkäämmin vaikken juuri koskaan väreissä viihdy.


 Poolokauluksinen ribattu neule on yksi syksyn ykköstrendeistä ja harmaana se näyttää ihan superhyvältä.

Vaikka nahkatakkikausi tuntui todella lyhyeltä (ja uskon yhä, että tulee lämpimiä päiviä jolloin nahkiksillekin löytyy vielä käyttöä!) olen todella iloinen siitä, että saa käyttää paksumpia takkeja. Mikä on parempaa kuin kylmänä syysaamuna laittaa pörrötakki päälle ulos? Tämän syksyn ja talven trendejä ovat erityisesti turkistakit. Itse en niin turkiksista välitä joten tällainen pörrötakki tuntuu eettisemmältä.

Etsin koko kevään ja kesän mustia täydellisiä farkkuja joissa olisi polven/polvien kohdalla reikä. Lopulta päädyin ostamaan parit samanlaiset mustat farkut joihin toisiin oli tarkoitus tehdä reikiä mutta sitten en raaskinutkaan, haha. Edelleen siis haaveilen tuollaisista!

Lenkkaritrendi on ollu mulle ihan täydellinen ja olenkin hurahtanut siihen ihan täysin. Mulla epäiltiin pitkään, että jalat olisivat eripituisia ja sen vuoksi jalat menevät vinoon astuessa mutta kyse olikin skolioosista selässä. Mielestäni jalan asentoni on parantunut vuosien varrella eivätkä ne kipeydy samalla tavalla enää mutta silti huomattavasti helpommin kuin muilla. Siksi se, että katukuvassa näkyy nykyään niin paljon sneakereita on ilahduttanut mua kovasti. Nämä Niken Air Max Thea -kengät olisivat ihanat!

Asuun kun asuun sopiva musta jättilaukku. Ajaton, tilava ja tyylikäs!

Itse korkkasin viikonloppuna pipokauden kun lainasin Joonaksen harmaata pipoa. Mikä siinä on, että miesten pipot on niin paljon hienompia? Tämä pipo voisi myös löytyä meidän hattuhyllyltä.

Taidankin inspiroitua tästä asusta ja laittaa jotain vastaavaa päälle tänään. Ihanaa alkuviikkoa! :)

Linkit ovat mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Simppeli, mutta tosi kiva asukokonaisuus :) Voisin itsekin pukeutua noin! Jos mä metsästän pipoa, käyn yleensä kurkkaamasta miesten puolelta ensin, sillä usein miesten pipoissa on jostain syystä paremmat materiaalit ilman korkeampaa hintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joskus simppeli asu on se paras! :) Tuo on ihan totta ja siksi miesten puolet on monesti oikeita aarreaittoja!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -