Ihana syksy
Syksyllä on ihanaa viettää aikaa kotona. Käpertyä sohvalle viltin alle, laittaa Spotifysta Adelen levyjä soimaan ja istua siinä sohvalla ihan vain kynttilän valossa. Juoda teetä (tai vielä parempaa, GLÖGIÄ!) ja ihailla punaisia ruusuja sohvapöydällä jotka ostin aikaisemmin ihan vain, koska oli viikonloppu.
On ihanaa mennä valitsemaan uutta tuoksukynttilää kauppaan, koska syksyllä tulee poltettua kynttilöitä melkein joka ilta. Tällä kertaa mukaan lähti Edbladin Gardenia -tuoksukynttilä ja se on ihan huumaavan tuoksuinen. Olen tällä viikolla ottanut vähän rennommin ja yrittänyt palautua kiireemmiltä viikoilta ja päästä väsymyksestä eroon. Ensi viikolla on taas miljoona asiaa hoidettavana joten kiva kun välillä voi ihan vain olla kotona. Ihanaa torstaita teille sinne ruudun toiselle puolelle! :)

1 kommentti:

  1. Sinäpä sen sanoit! Kohta varmaan täytyy ekat glögit laittaa ja hehkuviiniä myös. Syksy ja talvi on niin ihanan tunnelmallista aikaa, vaikka tietty huonojakin puolia on. Teillä on varmaan ihanaa viettää joulua uudessa kodissa.

    VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -