Lightbox

Ollaan pohdiskeltu miehen kanssa, että miten sisustaisimme tätä makuuhuonetta. Muuten kalusteet ovat kaikki samoja jotka meillä oli edellisessä asunnossa paitsi, että edelliset asukkaat jättivät tänne ison peiliovilla varustetun vaatekaapin. Haluaisimme jotain uutta siis. Huone on aika iso joten tänne tarvitsisi jonkun katseenkääntäjän. Pitkään olin varma, että tarvitsemme sängynpäädyn mutta sitten näin eräässä Tanskalaisessa blogissa kuvan Bxxlght Lightbox -lampusta sängyn yläpuolella ja se oli sitten menoa se. Suomessa näitä saa ostettua ainakin Room21.fi -nettikaupasta, onko kenelläkään tietoa muista liikkeistä?

Kuvat: Pinterest.com ja passionforfashion.dk

Näitä tehdään kahdessa eri koossa ja olen melko varma, että meille riittäisi pienempi. Sekin on kuitenkin jo 70cm leveä. Nämä varmasti jakavat mielipiteitä paljon mutta itse jotenkin lämpenen näille kovasti. Mitä mieltä te olette? Millä tekstillä ottaisitte tuon?

4 kommenttia:

 1. Järkyttävän hintaisia!

  VastaaPoista
 2. Moi, itse olen miettinyt, jos tekis itse. Esim tämän mukaan http://www.vintagerevivals.com/2013/02/diy-light-up-sign-tutorial.html :)

  t. Jutta

  VastaaPoista
 3. Oi kun kivan näköisiä! :-)

  http://matildanieminenmusic.blogspot.se/

  VastaaPoista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -