New Apartment

Muutto on vienyt mun kaikki voimat tällä viikolla. Muutto meni onneksi todella hyvin, vaikka olikin pitkä päivä ja tavaroita kannettiin aamusta iltaan. Yllätyinkin siitä miten hyvin tuo itse muuttopäivä meni (iso kiitos siitä apujoukoille!) joten tietysti sitten pitää jossain asiassa tulla takapakkia. Sohva jonka tilasimme kesällä ja piti olla meillä jo ennen muuttoa viivästyi ainakin ensi vuoteen ja lopuksi ei ollut varmuutta meneekö edes meille myyty sohva lainkaan tuotantoon. Luonnollisesti meidän oli pakko perua koko kauppa sillä ei voida jäädä odottamaan, että tehdäänkö meidän sohvaa vai ei. Onneksi eilen saatiin tämä soppa päätökseen ja saadaan jo tänään uusi sohva sisaryritys Habitatista ja reippaalla alennuksella. Sanotaanko, että tämä soppa on imenyt kaikki mehut musta ja olen niin onnellinen, että nyt voidaan huokaista helpotuksesta ja tiedetään, että meille tulee sohva.

Asunnosta sen verran, että tämä asunto on ihan täydellinen. Neliöitä on paljon enemmän kun edellisessä ja ollaan huomattu, että nukumme täällä paljon paremmin. Mun teoria on se, että koska asunto on isompi täällä on enemmän ilmaa ja sen vuoksi nukutaan yömme hyvin levollisesti. Hassua, että ollaan asuttu täällä vasta muutama päivä mutta tämä tuntuu jo nyt ihan kodilta. Tuntui itseasiassa heti ensimmäisen yön jälkeen. Olin ihan varma, että mulla tulee itku kun palautetaan avaimet ihanasta Ullanlinnan kaksiostamme joka on ollut kotimme melkein neljän vuoden ajan mutta, koska uusi koti on niin ihana ei mitään kyyneleitä tullut vaan olin ihan super iloinen ja helpottunut ettei tarvitse enää mennä kahden asunnon väliä. Nyt vaan uutta kotia sisustamaan, tästä tulee hyvä juttu!


Ikkunoiden pesu on agendalla asap, mutta sitä ennen tyydyn ihailemaan ihanaa kaupunkimaisemaa sumuisten íkkunoiden läpi. Ihanaa viikonloppua sinne ruutujen taakse! :)

2 kommenttia:

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -