TBT – Sunset at Santa Monica Pier


Santa Monica oli ehdottomasti Los Angelesin piirikunnan viihtyisin kaupunki meidän mielestä ja jos joskus vielä Losiin lähdetään niin valitaan ehdottomasti hotelli tältä alueelta, vaikka onkin kalliimpaa. Viimeisenä iltana ennen kun lähdettiin ajamaan pohjoisempaan käytiin Santa Monica Pier katsomassa sillä onhan se ihan klassikko. Täytyy sanoa, että mua vähän pelotti tuolla sillä laiturilla tuli vastaan ja seurasi ihme hiippareita. Kaunis auringonlasku kruunasi kuitenkin viimeisen iltamme Losissa.
Vinkkinä tuonne päin maailmaa matkustaville, että illalla on todella vaikeaa saada parkkipaikkaa Santa Monican keskustasta kaduilta ja me päädyttiinkin jättämään auto yhteen ostoskeskukseen jossa oli edullisempi pysäköinti kuin sitten ravintoloiden Valet parking. Muuten parkkipaikkojen löytäminen oli mun mielestä helppoa, mutta iltaisin meinasi kyllä useasti mennä hermot siihen etsimiseen!

Parkkeeraamisesta tulee mieleen tämä Helsingin keskustassa pysäköinti. Meillä on pari vuotta ollut autohallipaikka ja oltiin ihan unohdettu miten toivotonta katupysäköinti täällä on. Luovuttiin hallipaikasta kuukausi ennen muuttoa, koska ajateltiin säästää rahaa. Iltaisin jos satuttiin autolla tulemaan kotiin niin olikin ihan kiva duuni etsiä sitä paikkaa. Monesti auto jäi kolmen korttelin päähän asunnosta. Huhhuh! Onneksi nyt on uudessa parkkihallissa auto taas ja elämä hymyilee. Kävi ihan älytön tuuri, että saatiin jonottamatta paikka sillä nämä parkkihallipaikat ovat erittäin haluttuja. Viimeksi jonotettiin 1,5 vuotta joka sekin on lyhyt aika silllä muutamat tutut ovat olleet jonossa tiettyyn halliin jo neljä vuotta. Tämä uusi hallipaikka oli vielä reippaasti halvempi kuin edellinen joten todellinen onni oli matkassa! :)

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -