Hello, I live here


Meidän olohuone alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis. Eilen saapui tilaamamme Cueron nahkalepakkotuoli ja voi pojat ja tytöt se on ihana! Niin hyvä istua ja toi olohuoneeseemme juuri sen mitä se tarvitsi: lämpöä. Tuoli oli itseasiassa miehen valitsema joten pakko antaa kunnia hänelle. Vielä puuttuu yksi tilaamamme rahi mutta sitten alkaa paketti olemaan kasassa. Esittelen sitten paremmin koko olohuoneen! Mitä tykkäätte uudesta tuolista? :)

26 kommenttia:

 1. Herää kysymys millä rahalla... Pappa betalar, eller hur? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cueron tuoli maksoi noin viisisataa joten kiitos luojalle, että oma rahatilanteeni antaa luvan ostaa sen ja paljon muuta. Oliko muuta? :) töistä saa rahaa.

   Poista
  2. Samaa ihmettelen minäkin ekan anonyymin kanssa. Oudon paljon on rahaa opiskelijalla joka työskentelee opintojen ohessa kaupanalalla :) Ei ole väärin jos saa vanhemmilta rahaa avustukseksi, mutta naurettavaa on se jos esittää ostavansa kaiken itse tienaamalla rahalla. Nämä teidän viime aikaiset ostokset kotiin ovat kuitenkin olleet yhteensä useamman tonnin arvoisia ja lisäksi ostelet laukkuja ja matkustelet paljon. Ja ikävä kyllä se on tosiasia, että pelkillä opiskelijan ja ravintola-alalla työskentelevän tuloilla ei asuta Helsingin keskustassa kolmiossa ja lisäksi ostella parin kuukauden sisään monella tonnilla tavaraa, JOS tulot olisi peräisin vain omasta työstä. :)

   Poista
  3. Minusta on todella ikävää, että teillä ei ole tapoja ja utelette tuntemattomien raha-asioita. Kukaan teistä ei tiedä mitä kaikkea me teemme mieheni kanssa työksemme ja miten paljon tienaamme eikä se teille kuulu. Tuntuu ikävältä joutua avaamaan tällaisia asioita blogissani mutta tunnen myös, että minun pitää puolustaa itseäni. Chaneliin minulla oli jo yli vuoden ollut rahaa säästettynä joten sitä ei ole edes tänä vuonna säästetyillä rahoilla ostettu. Minulla ei ole mitään salattavaa ja myöntäisin ilomielin jos vanhempani meille tavaraa ostelisi mutta kun näin ei ole. Synttärilahjaksi sain työpöydän mutta sitä en ole edes blogissani esitellyt joten siitä tuskin voitte olla ihmeissänne. KAIKKI muut huonekalut olemme ostaneet itse omilla rahoillamme joten olemme kai sitten vain hyviä säästämään ja tienaamme tarpeeksi. Meillä oli tarkoituksena ostaa kallis sohva jonka kanssa kaikki meni pieleen. Siitä hyvityksenä saatiin nykyinen paljon edullisempi vielä puoleen hintaan joten se ei todellakaan ollut kallis. Sen vuoksi rahaa jäi sitten muihinkin huonekaluihin joihin oli tarkoitus investoida myöhemmin. Mä en ole myöskään tavallinen opiskelija, nimimerkillä tälläkin viikolla yli 40h töissä. Menee todellakin tunteisiin kun tiedän itse miten ahkera olen ja miehestäni puhumattakaan. Ravintola-alallakin voi edetä ja jokaisessa työssä on eri palkka joten pyydän ihan vähän ymmärrystä eikä noin kapeakatseista linjaa. Olen ylpeä kaikista meidän tienaamista rahoista ja koenkin, että ollaan oltu todella onnekkaassa asemassa kun ollaan voitu ostaa ihania juttuja uuteen kotiimme kun aikaisemmin olemme melkein ainoastaan Ikean huonekaluilla sekä vanhoilla vanhempien vanhoilla huonekaluilla menty. Edelleen meillä on lapsuudenkodeistamme jotain vanhoja huonekaluja mutta ihanaa on myös vihdoin ostaa niitä omia unelmia. :)

   Ja matkustellaan usein? Kerran vuodessa on ollut se meidän juttumme ja ensi vuonna tulee todellakin KAKSI matkaa joka on meille paljon. En tiedä teistä mutta minun ystäväni matkustelevat huomattavasti enemmän kuin me ja sellaisetkin jotka tienaavat meitä vähemmän. Lisäksi kun en tosiaan ole koskaan tarkasti töistämme maininnut niin mistä te tiedätte olenko vaikka salaa miljonäärisijoittaja. Jos olisin olisiko se teiltä pois?

   Pitäisikö minun näyttää tiliotetta missä olen todellakin maksanut kaikki huonekalut itse? Jep, sitä mäkin. Miettikää miten voisitte itse tehdä enemmän töitä, tienata paremmin ja elää mukavaa elämää missä kenenkään muiden tulot ei ole teiltä pois. Minua ei ainakaan voisi vähempää kiinnostaa jos joku kaverini tienaa enemmän kuin minä ja voin tosiaan sanoa, että töissäkään minua ei ajatella opiskeliaksi sillä olen siellä niin paljon. Ihanaa syksyn jatkoa teille teillä täältä sohvalta jonka itse maksoin! :)

   Poista
  4. Lisään vielä, että miksi epäillään aina jos joku on ostanut jotain hintavampaa, että vanhemmat maksaisivat? Minun vanhempienihan pitäisi teidän näkökulmasta olla sitten erittäin varakkaita kun pystyvät itsensä lisäksi elättämään meitäkin. :D mitäköhän heidän pitäisi tehdä työkseen, koska siinäkin olisi varmaan jotain outoa teidän mielestänne. Yhtälaillahan te voisitte epäillä, että meillä on hurja pankkilaina tai, että lottovoitto olisi osunut kohdalle. Juuri eilen puhuin mieheni kanssa, että hassua että blogini lukijat luulevat, että meidän vanhemmat ostaa meille tavaraa kun samalla työkaverit elättävät jopa kuusihenkisiä perheitä ihan samalla palkalla. :)

   Poista
  5. Ja ainiin olihan mulla vielä toinenkin rahanlähde, myin syksyn aikana yli tonnilla vaatteita, laukkuja ja kenkiä pois! Siis näette varmaan itsekin miten naurettavaa on, että joudun teille selittämään tällaista. :D

   Poista
 2. Kivoja juttuja olette löytäneet uuteen ihanaan kotiin! :) Yksi juttu mua vaan häiritsee. Ostakaa seuraavaksi SUUUUURI matto, joka rajaa olohuoneen kokonaisuudeksi niin, että se ulottuu myös hieman maton alle. Ymmärsitkö mitä tarkoitin? :D Saatteko maalata seiniä? Jokin maanläheinen sävy sopisi seiniin :) kääk, sisustusartesaani tässä hei :D -Jenppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo matto on tosiaan vanhasta kämpästä. Katotaan ostetaanko joskus uusi. :) kiitos vinkeistä kuitenkin! Seinät pysyy valkoisena, koska juuri tämä valkoisuus mua viehättää haha. :D

   Poista
 3. Ihastuttaa tuo avaruus ja raikkaus, meille kun on kertynyt joka nurkkaan jotain romua ja ahdasta on muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä parasta on kyllä juuri valoisat ja avarat huoneet! :)

   Poista
 4. Oi, kiva tuoli! Kyselin joskus aiemminki mutta et vastannu, ootko siis suomenruotsalainen?

  VastaaPoista
 5. Heh titysti äskösen kommentin lähtettyäni kävin katsomassa sen vanhan kommentin tilanteen vielä ja olitki vastannut siihen! Anteeksi tämä hämäännys. Kiva postaus ja blogi ylipäätään anyway!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on niin ihana kyllä! :) Ei mitään, vastasinkin siihen kommenttiin vähän myöhässä. :D Kiitos kovasti ja kiva kun jaksat seurata! :)

   Poista
 6. Heippa. Harmittavia kommentteja olet saanut. Tuli oikein paha mieli puolestasi. :( Tuo tuoli on niin magee ja sopii teille hyvin. Muutenkin näyttää tosi harmooniselta kokonaisuudelta. Ihania hetkiä uudessa kodissa teille ja keep up the good work! :) Terv. Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti ja kiitos kommentistasi, se piristi. :)

   Poista
 7. Ihmetyttää, että pitää toisten raha-asioita kytätä. Mä en edes kehtais kysellä, vaikka tulisikin sellainen tilanne että kiinnostaisi. Mutta onneksi mua ei toisten raha-asiat ole koskaan kiinnostanu. Ihmettelen aina noita verotietojen julkaisujakin, ihan uutislähetyksessä pitää käydä läpi niitä. Jotenkin kiusallista mun mielestä. Itse olen tyytyväinen siihen mitä mulla on, toki haaveilen eri jutuista, mutta niin kauan kun on katto pään päällä ja ruokaa ja pehmee peti, niin kyllä on asiat hyvin. Tulee kyllä paha mieli sun puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä, enkä edes ymmärrä koko hässäkkää kun ihan normaali työssäkäyviä ollaan. Itse myönnän, että iltasanomien sivuilta kurkkaan verotietoja mutta en ikinä tunne oloa kyseenalaistaa kenenkään palkkoja tai tuntisi pahaa kateutta ketään kohtaan. Haaveilu on hyvästä koska pitäähän unelmia olla. :)

   Poista
  2. Olen ihan samaa mieltä, enkä edes ymmärrä koko hässäkkää kun ihan normaali työssäkäyviä ollaan. Itse myönnän, että iltasanomien sivuilta kurkkaan verotietoja mutta en ikinä tunne oloa kyseenalaistaa kenenkään palkkoja tai tuntisi pahaa kateutta ketään kohtaan. Haaveilu on hyvästä koska pitäähän unelmia olla. :)

   Poista
 8. Me olemme mieheni kanssa perus duunareita eli periaatteessa meillä ei pitäisi olla mihinkään varaa. Mutta säästämällä saa mitä haluaa esim. tykkään Artekin huonekaluista ja niillä olen kotiamme sisustanutkin. Ulkomaillakin käydään säännöllisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Voi artekin huonekalut ovat ihania ja niihin säästäisikin mielellään! :)

   Poista
  2. Niin totta! Voi artekin huonekalut ovat ihania ja niihin säästäisikin mielellään! :)

   Poista
 9. Kivalta näyttää teidän sisustus! :) Mistä tuo sohvapöytä on kotoisin? Näyttäisi meinaan sellaiselta, joka omaankin asuntoon kävisi oikein hyvin.

  Ja todella ikäviä kommentteja tullut, tosi ikävää että jotkut jaksaa marista toisten raha-asioista.. Ja mitäpä se heille edes kuuluisi, vaikka vanhemmat maksaisivatkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pöytä on kyllä ollut ihana ja meilläkin ollut jo useamman vuoden ja kahdessa eri asunnossa. Pöytä on HAYn tray table. :)

   Sanoppas muuta, mullakin on useita kavereita joiden vanhemmat kustantavat heidän elämäänsä eikä se heistä huonompia tee. :) Toivon kuitenkin, että raha-asioista puhuminen olisi tältä osin keskusteltu tässä blogissa ja voidaan keskittyä muihin aiheisiin kuin oman ja mieheni palkan suuruuden keskusteluun. :D

   Poista
 10. Hei! Olen katsellut meille samanlaista tuolia, mistä löysitte sen tuohon hintaan? Kiitos jos jaksat vastata.

  VastaaPoista
 11. Hei! Kysyisin vaan että mistä löysitte kyseisen tuolin nahkaversion noin edullisesti? Itselläni sama hakusessa mutta olen löytänyt vain 1000€ pintaan olevia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluilla päivillä oli tarjouksessa. :) kannattaa siis keväällä pitää silmät auki jos tulisi taas katalogiin. :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -