Joululahjavinkit miehille

Lupailin vinkkejä joululahjahankintoihin joten täältä niitä tulee! Keräsin tällä kertaa yhteen postaukseen vinkit ainoastaan miehille, sillä ajanpuutteen vuoksi en ehtinyt enempää ja tämä on ollut enemmän toivottu. En lähtenyt sen enempää erittelemään kenelle lahjat olisivat mutta uskon, että näistä lahjoista ilahtuisi niin poikaystävät, kaverit, veljet ja isät.

1. Biotherm Homme Aquapower -kosteusvoide. Miehienkin pitää huolehtia ihostaan mutta tiedän kokemuksesta, että he ovat laiskoja ostamaan tuotteita itselleen. Siksi juuri tällainen tuote tulee miehelle kuin tilauksesta!

2. Kengät. Tämä on itseasiassa ollut usein oman poikaystäväni lahjatoive joten uskon, että muutkin miehet ilahtuisi, kunhan kengänkoko on tiedossa. Nämä Björn Borgin bootsit on törkeen makeet!

3. Langattomat kuulokkeet. Me etsittiin keväällä kissojen ja koirien kanssa hyviä langattomia kuulokkeita ja niiden löydyttyä poikaystäväni on ollut niin todella tyytyväinen joten uskoisin, että myös muut miehet innostuisivat näistä. Varsinkin salilla nämä ovat ihan loistavat, koska ei tarvitsi varoa piuhaa!

4. Fingerpori kirja. Tätä mietin pitkään poikaystävälleni lahjaksi, mutta koska kirjoja on varmasti tulossa niin paljon muilta niin päätin skipata mutta ihan loistava lahja mielestäni ja kohtuuhintainen!


6. Stan Smith tennarit mikäli lahjansaaja liputtaa vähän rennomman tyylin puolesta. 

7. Siisti t-paita.

8. Todella monet miehet ihailevat urheiluautoja joten jos elämäsi mies/miehet on autojen ystävä, mikset ilahduittaisi hänellä ajoelämyksellä? Elämyslahjojen kautta pystyy ostamaan lahjakortin Ferrarilla ajoon!

Muita lahjoja jotka olen aikaisemmin todennut onnistuneiksi ovat esimerkiksi lahjakortti urheiluhierontaan, Personal trainerin palkkaaminen (mahdollisesti paras lahja jonka olen Joonakselle ikinä antanut!), lehtitilaus ja viikonloppumatka vaikka Köpikseen.

Jos teille tulee mieleen lahjavinkkejä niin jaattehan ne kommenttiboksiin! Kaikki omat lahjani olen jo ostanut mutta varmasti on henkilöitä jotka vielä tarvitsevat vinkkejä! :)

4 kommenttia:

 1. Oletpa hyvissä ajoin hankkinut joululahjat. Itse en ole yhtään edes miettinyt vielä, kiire tulee. Tuossa oli ihan kivoja vinkkejä. Olen tosi huono ostamaan muille lahjoja, mutta miesystävälle ei tarvitse kauheasti miettiä, ehkä tunnen hänet niin hyvin, en tiedä. Ihastelen aina niitä sun tekemiä paketteja, teet niistä tosi kauniita. Jos saisin joskus yhtä nätin paketin, en varmaan raaskisi edes avata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan jo monta kuukautta etukäteen suunnittelemaan lahjoja. :D Tänä vuonna ensimmäinen oli ostettuna lokakuun alussa! Niinhän se on, että kun tuntee jonkun läpikotaisin niin varmasti tulee useampikin lahjaidea mieleen. Toisaalta siitäkin huolimatta voi olla joskus vaikeaa ostaa lahjoja jos lahjansaaja on sellainen jolla on jo kaikkea. :D Voi kiitos kauniista sanoista, yritän aina tehdä paketeista nättejä sillä minun mielestäni se on iso osa lahjaa. Tykkään myös paketoida joten olen itseasiassa vähän masentunut siitä, että kaikki on nyt jo kääritty. :D

   Poista
 2. Mikä on tuon collegepaidan merkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en kuollaksenikaan muista ja ilmeisesti se on nyt myyty loppuun kun linkki avautuu tolleen. :( Nikellä löytyy Zalandon sivuilta todella samanlainen! :)

   Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -