Kiireinen syksy

Olenko ainoa jonka mielestä tämä syksy on mennyt ihan hurjaa vauhtia? Aloitin syyskuun alussa uudessa työssä ja siitäkin tuntuu olevan jo iät ja ajat. Opinnäytetyö (joka muuten on viittä vaille valmis vihdoin!) ja uusi työ on vienyt aikani. Yleensä pyrin käymään blogini yhteistyökumppanien tapahtumissa sen verran kun aikaa on ja monesti kalenteri voikin olla todella täynnä. Tämän syksyn käydyt blogi- ja pressitapahtumat voi kuitenkin laskea yhden käden sormilla sillä tänä syksynä on ollut pakko keskittyä noihin muihin juttuihin.

Mä olen aina tykännyt käydä näissä tapahtumissa sillä iso osa kaveripiiristäni koostuu bloggaajista ja on aina mukava olla tehokas ja hoitaa työ ja hupi samalla kertaa. Mikäs sen parempaa kuin tutustua uusiin brändeihin ja samalla nauttia lasi viiniä ystävien kanssa. ;)


Syksyllä kävin parin muun tilaisuuden lisäksi Indiedaysin päivätapahtumassa ja pakkoa sanoa, että minun mieleeni on enemmän pienemmät tilaisuudet. Isossa tapahtumassa tulee helposti vähän ahdistunut olo. Vihaan tungosta ja olen tänä vuonna huomannut uuden piirteen itsessäni: vihaan olla keskustassa yksin jos minulla ei ole mitään tiettyä asiaa hoidettavana. Tämä juurikin siksi, että ahdistun helposti ihmispaljoudesta ja jos minun pitää esimerkiksi odottaa poikaystävääni tai kavereita niin menen mielummin, vaikka yksin kahville kuin, että palloilisin turhaan kaupoissa. Tällaista "ongelmaa" ei ole koskaan aikaisemmin ollut.

Kiireisen syksyn jälkeen voin sanoa, että olen vihdoin älyttömän motivoitunut noiden opiskeluiden suhteen ja jos olisi pelkästään minun aikatauluistani kiinni niin olisi voinut olla jopa mahdollista valmistua tämän vuoden puolella mutta kyllä se tutkintotodistus siellä odottaa minua ja ensi vuoden alussa voin sitten toivottavasti vihdoin sanoa olevani valmis markkinoinnin tradenomi. Mä olen aina ollut sellainen, että olen tehokkaimmillani silloin kun mulla on vähän stressiä ja kiire. En malta odottaa mitä ensi vuosi tuo tullessaan valmistumisen myötä! :)


2 kommenttia:

  1. Hei, onnittelut uuden työn johdosta, minulta on mennyt ihan ohi se, tai sitten et ole maininnutkaan sitä blogissa. Toivottavasti on mieluinen työ. Ihanaa joulun odotusta. Näytät kuvissa kyllä tosi pirtsakalta, vaikka kiirettä on pitänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Työasioista en tosiaan sen kummemmin blogissa puhukaan, koska en asiat haluan pitää yksityisenä. :) Voi kiitos kovasti ja ihanaa joulun odotusta sinnekin! :)

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -