What's in my bag – Chanel edition!

Seuraan Facebookissa useampaa ryhmää joissa myydään ja keskustellaan luksusmerkkien laukuista ja usein siellä kysytään eri laukkujen tilavuudesta. Asia joka kiinnostaa minuakin aina uuden laukun kohdalla, mitä sinne mahtuu?

Mä en kuulu niihin ihmisiin jotka kantavat puolta elämää mukana laukussaan, mulle riittää vähempi. Tämän vuoksi olenkin enemmän pienten laukkujen ystävä mutta pakko myöntää, että on tilanteita kun suuremmalle laukulle olisi käyttöä. Kamera on aina mulla vaan kädessä tai roikkuu olkapäällä sillä se ei mahdu moneenkaan mun laukkuuni eikä varsinkaan niihin joita useimmiten arkisin käytän.


Chanel Classic Double Flap Bag -laukkuja on montaa eri kokoa ja tätä klassikkolaukkua ostaessa voikin mennä aikaa koon pohtimiseen. Itse pohdin smallin ja mediumin välillä pitkään ja lopulta päädyin tähän pienempään (toisiksi pienin flap bageistä). Halusin laukun joka sopii niin arki- kuin iltakäyttöönkin ja siihen tämä small on ihan täydellinen. Mua harmittaa, että tätä ei oikein kunnolla voi kantaa Crossbodynä, koska ketju on niin lyhyt. Se on ainoa miinus tässä laukussa!


Tässä laukussa on useampia eri taskuja mutta itse olen lähinnä käyttänyt vain tuota isoa osiota. Jos olen esimerkiksi baarissa ja pitää narikkalappu saada hyvään jemmaan niin silloin nuo pienemmät osiot on ollu ihan loistavia siihen eikä mulla ole koskaan narikkalaput hukassa. Näissä laukuissa on söpö huulipunataskukin tuossa laukun keskiosassa mutta en ole vielä oppinut käyttämään sitäkään vaan kaikki tavarat on tosiaan vain tuossa isoimmassa osiossa.

Vaikka laukku on suhteellisen pieni niin se ei silti minulla ole koskaan ihan täynnä.


Laukussa on aina mukana:

Korttikotelo. Olen huono käyttämään kunnon lompakkoa, vaikka sellaisen juuri viime jouluna sain lahjaksi poikaystävältäni. Kyse ei ole siitä etteikö se mahtuisi tähän laukkuun vaan siitä, että minusta on niin helppoa käyttää vain tällaista pientä koteloa jonka voin halutessani napata takin taskuun kun lähden kauppaan ilman laukkua. (Korttikotelo Saint Laurent)

Avaimet. Avaimet kulkevat helposti mukana omassa avainsuojassaan. Näin avaimet ei pääse naarmuttamaan laukkuja, lompakkoja tai puhelinta. (Avainkotelo Louis Vuitton)

Puhelin. Sony Xperia z3 jonka kuukauden oston jälkeen onnistuin pudottamaan unissani lattialle eikä täydellisesti toimi enää mutta pienellä kikkailulla se pysyy vielä mukana kunnes on varaa korjata se tai ostaa uusi.

Huulirasva ja huulipuna. Mä en kanna ikinä mitään muita meikkejä mukanani kuin huulipunaa ja sitten huulirasvaa. En ole sellainen, että korjailisin meikkiäni päivän mittaan joten turhaan mitään muuta kantaisin mukana.

Matkakortti. Yleensä kävelen kaikkialle kun keskustassa asun mutta matkakortti on silti aina mukana jos, vaikka sattuisi tulemaan rankkasade tai alkaisi laiskottamaan. ;)

Tänne mahtuisi helposti vielä täysikokoinen lompakko tai vaikka matkakokoinen Tangle Teezer tai vastaava pieni harja joten ihan ministä laukusta ei ole kyse. Seuraavaksi haaveilenkin siitä Le Boy -laukusta ja myönnän, että mielessäni on myös tämä sama laukku Jumbo kokoisena ja hopeisilla yksityiskohdilla. <3_<3 Some day!

2 kommenttia:

  1. Miks et laittais puhelinta kotivakuutukseen? Useimmiten korjaa tuollaiset vahingot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mä olenkin miettinyt, mutta omavastuun ollessa 150€ sekin on liikaa kun on mennyt rahat tähän kotiin, joululahjoihin ja matkoihin jouluksi vanhemmilleni. :D Ehkä siis ensi kuussa saan aikaiseksi!

      Poista

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -